鈿斤笍馃ΦIMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
-
9 kolejka grupy C
Tabela ligow膮 grupy C
10 kolejka grupy C -
@艂ysy-bolcownik wiem, wiem juz pierwszy odprawiony xD 偶artuje, z szacunkiem dla rywala, ale 3 pkt dla mnie, A Ty dzis wpadka widzialem...
Jutro bedzie mi ci臋偶ko bo obrona sie posypa艂a a wyjazd. B臋dzie wyzwanie -
@艂ysy-bolcownik ja nadal 艣nie, ale ca艂kiem fajny sen...
Celem byl p贸艂fina艂 xD -
M贸j cel by艂 na cwiercfinal zeby za du偶o nie odstawa膰 od @Josue-Antonio kt贸ry zla艂 mnie w mpg a wygra艂em lig臋 jakim艣 cudem
-
@maziu90 Staram si臋 goni膰, ale takie mecze te偶 si臋 zdarzaj膮, widzia艂em jak eryko zmieni艂 taktyk臋 w trakcie symulacji na 451 to pami臋taj膮c poprzedni mecz z nim i ja zmniejszy艂em o 10 ofensyw臋 i by膰 mo偶e to by艂 b艂膮d, tak czy siak staj臋 si臋 chyba jego ulubionym rywalem, g艂owa do g贸ry i walczymy dalej, ja chc臋 wygra膰 IMP, wi臋c nie mog臋 si臋 poddawa膰 i zadowala膰 p贸艂fina艂em.
-
@ochroniarz_123 je艣li chodzi o 膰wier膰fina艂 to ja tam cudu nie dostrzeg艂em, w zasadzie od pocz膮tku do ko艅ca gra艂e艣 w innej lidze, w zasadzie sam ze sob膮 Przez pewien czas jeszcze trzyma艂em Twoje tempo, ale w ko艅cu z艂apa艂em zadyszk臋. Podobnie jak @Maziu90 moim celem by艂 p贸艂fina艂 IMP st膮d z nieco wi臋kszym spokojem przyjmuje te seryjne pora偶ki na tym poziomie Ci臋偶ko utrzyma膰 optymaln膮 form臋 ca艂y rok. W jednej lidze idzie lepiej w innej gorzej, tak to sobie przynajmniej t艂umacz臋 Pzdr i powodzonka w drodze do fina艂u
-
No w艂a艣nie mi chodzi o to ze m贸j cel na cwiercfinal by艂 trzymaj sie@Josue-Antonio b臋dziesz w pierwszej 4 i awansujesz na p贸艂fina艂 zn贸w inny plan jest a偶 dziwne ze w pierwszej 3 si臋 utrzymuje no ale @konix1982 ju偶 mi depcze po pietach wi臋c zaraz mo偶e sytuacja si臋 zmieni膰 jak ju偶 tak dobrze idzie p贸ki co to trzeba mierzy膰 wysoko
-
@josue-antonio moj cel to p贸艂fina艂 ale jak wyzej pisalem na razie to 艣nie bo mam bilans 7 zwyciestw i 2 remis贸w w tym p贸艂finale w grupie a
-
@艂ysy-bolcownik dzis mam z nim wyjazd, liczylem jeszcze na lekarke ale teraz wiecej niz jeden mecz to nie wylecza ani prawnik nie odroczy.... i tak tez sie stalo 4 obroncow mam tylko wiec bede musial zagrac pierwszy raz inaczej wyjazd. Co zrobic i tak jest ponad stan naprawde ale bez walki nie oddam nawet 1nego meczu
-
@josue-antonio a Ty w ktorej lidze wgl bo Cie znale藕膰 nie mog臋...
-
@Josue-Antonio dobra mam. No widze ze polfinal Ci nie idzie ale jak pisales seria porazek a teraz moze byc seria zwyciestw. Bardzo mi sie spodoba艂y slowa Pawla z naszej grupy ktore zaczalem przytyaczac.
IMP a takze kazda runda to sprint tylko maraton. Dla mnie mog艂o by by膰 odwrotnie, wiadomo, nie bede mial takiej serii przez cala runde. Wa偶ne tylko by czesto punktowac nie miec duzo przestoj贸w -
@maziu90 Mog艂e艣 mnie nie znale藕膰 bo niekt贸re ss nie s膮 w stanie obj膮膰 pozycji 15 i 16 haha a tam si臋 zadomowi艂em Ja troch臋 jak .... Legia
-
@maziu90 Co艣 w tym jest, tylko na razie to maraton u艣miechu
-
Grupa D
kolejka 9
Aktualna tabela
-
...troch臋 to s艂abe, 偶e w 1/2 fina艂u IMP gra BOT
-
Grupa B 9/30
-
10 kolejka grupy C