⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
@josue-antonio moj cel to półfinał ale jak wyzej pisalem na razie to śnie bo mam bilans 7 zwyciestw i 2 remisów w tym półfinale w grupie a
-
@łysy-bolcownik dzis mam z nim wyjazd, liczylem jeszcze na lekarke ale teraz wiecej niz jeden mecz to nie wylecza ani prawnik nie odroczy.... i tak tez sie stalo 4 obroncow mam tylko wiec bede musial zagrac pierwszy raz inaczej wyjazd. Co zrobic i tak jest ponad stan naprawde ale bez walki nie oddam nawet 1nego meczu
-
@josue-antonio a Ty w ktorej lidze wgl bo Cie znaleźć nie mogę...
-
@Josue-Antonio dobra mam. No widze ze polfinal Ci nie idzie ale jak pisales seria porazek a teraz moze byc seria zwyciestw. Bardzo mi sie spodobały slowa Pawla z naszej grupy ktore zaczalem przytyaczac.
IMP a takze kazda runda to sprint tylko maraton. Dla mnie mogło by być odwrotnie, wiadomo, nie bede mial takiej serii przez cala runde. Ważne tylko by czesto punktowac nie miec duzo przestojów -
@maziu90 Mogłeś mnie nie znaleźć bo niektóre ss nie są w stanie objąć pozycji 15 i 16 haha a tam się zadomowiłem Ja trochę jak .... Legia
-
@maziu90 Coś w tym jest, tylko na razie to maraton uśmiechu
-
Grupa D
kolejka 9
Aktualna tabela
-
...trochę to słabe, że w 1/2 finału IMP gra BOT
-
Grupa B 9/30
-
10 kolejka grupy C
Tabela ligową grupy C
11 kolejka grupy C -
-
Grupa D
kolejka 10
Ciekawa seria gier, aż pięć wyjazdowych zwycięstw
aktualna sytuacja w tabeli
-
Grupa B 10/30
-
11 kolejka grupy C
Tabela ligową grupy C
12 kolejka grupy C -
-
Grupa A
Co raz bardziej wyrownana czołówka.
Jako lider mam kilka pkt przewagi ale od 2 miejsca stawka bardzo wyrównana. Na szczycie tworzą sie male Mistrzostwa PAM z wyjątkiem w postaci gracza Lysego Bolcownika. Walka będzie do samego końca
-
-
Grupa B 11/30
-
12 kolejka grupy C
Tabela ligową grupy C
13 kolejka grupy C -
Grupa D
12/30