Reaktywacja Turnieju Polish Sparta
-
Gratulujemy **PIERWSZEGO MIEJSCA ** #POLISH LEGENDS
Zdominowali edycje od samego początku do końca, z lekkim potknięciem się przy starcie w drugiej rundzie, co dało innym nadzieje na walkę top 1, ale w drugiej połowie zmagań grupowych udowodnili co to kolektyw
W nagrodę dla całej EKIPY POLISH LEGENDS wręczam tę wspaniała pamiątkę w postaci wideo, oby ładnie się prezentowało na waszym profilu :).
Gratulujemy!!!
@konix1982 @kondziowa1 @Mati-Colchoner @10Ryba10 @Stary91 @KomendaNuta @pb1984 @Damian_Skinek @gorkins @qwerty_03 @Kuba1523 @dobryg @Size43 @peleKPS @john-adams_2 @Everlast933 @Wodzu1902 @krupski_96 @Xin-Li @Łysy-Bolcownik
-
-
Niespodzianka turniejowa, która odbyła się wczoraj wieczorem to spadek Polish Stars na trzecią pozycję a przeskoczenie na 2 pozycję grupy PAM ️️️️.
Narobiło się wielkie gratulacje dla obu ekip za piękną walkę do samego końca i wielkie gratulacje dla POLSKA AKADEMIA MENADŻERÓW
CZARNY TURNIEJU - POLISH STARS niespodzianka jakich mało piękna sprawa ️ -
Jeszcze ja, jeszcze ja! Potwierdzam
-
Jutro godzina 20:00 Sebastian Corby utworzy ligę i roześle wszystkim do godziny 20:05 zaproszenia.
No cóż.... Powodzenia
-
Czas rywalizacji turniejowej dobiegł końca Wielkie gratulacje dla ekipy Polish Legends za zdominowanie całego turnieju. BYLISCIE BEZ KONKURENCYJNI W TYM ROKU
Drugie miejsce po heroicznej walce dla Ekipy PAM wielkie brawa za walkę do samego końca
Trzecie miejsce osiągnęła ekipa ( czarny koń rozgrywek) Polish Stars wielkie słowa uznania za osiągnięcia w tym roku
Myślę że warto, również pochwalic 4 ekipę turnieju również jest nią Lions Of Poland w tym roku bez podium pechowo ale wierzę że za rok wrócicie silniejsiKilka słów ode mnie. Chciałbym podziękować @Seba191995 za swietna organizację turnieju, czas włożony w organizacje, oraz swietna pracę wykonana w tym turnieju Jesteś Najlepszy
@Dino-Ligenza tez dziękuję w imieniu Spartyjesteś najlepszy 🥳🥳🥳 @sebastian-corby również wielkie podziękowanie za ogarnianie statystyk oraz tabeli i czas poświęcony w turnieju podziękowania również wszystkim przedstawicielom grup którzy aktywnie współpracowali podczas turnieju na czacie turniejowympodziękowania również dla każdego gracza Sparty który brał udział w turnieju w tym roku nie wyszło ale wrócimy silniejsiJeszcze jedna ważna informacja odnośnie 3 edycji turnieju Sparta Cup
Odbędzie się ona w roku 2023 Były emocje były świetne mecze, była świetna zabawa czego można chcieć więcej jeszcze raz dziękuję wszystkim z osobna widzimy się za rok -
@ochroniarz_123
Dzięki nie sądziłem, że ktoś mnie pochwali dzięki wielkie. Super że chcesz kontynuować turniej, brawo dla cb . Młoda krew Sparty będzie miała okazję się wykazać. -
UWAGA !!!
@Ochowiak poinformował ze strasznie żałuje swojej decyzji, wystąpił mały błąd, wskoczył z rozpędu do jednej ligi zapominając o dzisiejszym starcie, nie ma innej możliwości z żadnego slota, dlatego oficjalnie rezygnuje z udziału o złotego buta.
Po prześledzeniu całej sytuacji, kto może dostać sprawiedliwie miejsce w rundzie trzeciej.
Trzy strony bez wątpienia prowadzących wytypowało @10Ryba10 .
Dwie rundy i dwa razy doszedł do półfinału.
@10Ryba10 czekamy na potwierdzenie udziału do godziny 24;00 liga rusza już o 20;00 w innym przypadku będziemy kolejno wyłaniać zastępców. -
Potwierdzam.
-
KTO TO WYGRA ?Byłby ktoś chętny na typowanie wyników ? może na czas tej edycji 3 rundy poprowadziłbym typera dla zabawy ?
-
@seba191995
Stawiam na swojego: Patrol32 -
Round 1.
-
Round 2
-
This post is deleted!
-
Round 4
-
KOLEJKA 5