IMP 2022 - sprostowanie.
-
@xSilverGhost drugim dziecinnym posunięciem było uniknięcie odpowiedzialności i zablokowanie wątku imp na forum.ze strachu
-
Piszcie swoje zdanie póki możecie.bo zaraz I ten topic pewnie usuną.chyba że wkoncu ktoś zrozumie swój błąd.
-
@xSilverGhost Wszyscy zostaniecie dożywotnio zdyskwalifikowani za posiadanie swojego zdania:)
-
@gorkins jak chcą to niech mnie zdyskwalifikują. Ale karma wraca to mogę Ci obiecać kolego
-
@xSilverGhost jako osoba nie biorąca udziału w tym finale i patrząca na wszystko z boku stwierdzam że jest to najgorzej zorganizowana rozgrywka jaką widziałem. Jest to oczywiście moje zdanie. Niejasny regulamin, który można interpretować na różne sposoby, Nie odpowiadanie zainteresowanym osobom na prośby odnośnie interpretacji regulaminu. Zamienienie najważniejszej rozgrywki w roku w jakąś "szamotaninę" i "wiejską bitkę". Ciężko się na to patrzy. A wprowadzenie cenzury i zakazu komentowania tego finału to już wyższy poziom absurdu. Zapachniało Koreą i to nie Południową.
-
@gorkins nie nazywajmy rzeczy po imieniu ale każdy wie o co chodzi .jest to największy skandal jakiego doświadczyliśmy grając w osm.tak mi się wydaje
-
@Dooshek aż dam ci serduszko
-
W Husarya mieliśmy motto jeden za wszystkich wszyscy za jednego i tutaj jest tak samo przyjaciele z grupy są najważniejsi i dobre imię grupy nie patrze na konsekwencje. Szkoda, że tak to wyszło ale cóż...
-
Organizacja turniejów z roku na rok jest coraz gorsza zaczyna się od udziwniania dobrze sprawdzających się formatów rozgrywek a kończy na zmianach w regulaminie w czasie ich trwania . Patrząc trochę z boku na to wszystko to stwierdzam że organizacja to śmiech na sali jaki poważny turniej prowadzi jedna osoba przecież powinna to być komisja minimum 3 osobowa . Każdy kontrolował by innych i nie byłoby interpretowania i zmiany regulaminu w trakcie turnieju według własnego widzi mi się aby wykosić konkurencję . Uważam że najlepszym rozwiązaniem byłby bojkot imp w przyszłym roku może to coś zmieni .
-