nowe kluby
-
Proszę o pomoc, wcześniej już pisałem....w związku z tym problemem. Nie mogę wybrać nowego klubu....cały czas jest "Error....ten klub już ma swojego menedżera..." ok, wracam ponownie po odświeżeniu u wybieram klub w innej lidze i dalej to samo...czy może ktoś przekazać ten problem do supportu technicznego?
-
@Alan-Shearer1975 Jaki masz system ?
-
Mam Windows 7 Home Premium
-
@Alan-Shearer1975 Poproś @Dovco_HandF o zgłoszenie problemu z dołączeniem do ligi (On może zgłosić informatykom)
Potrzebne będą jednak dowody, więc jak byś mógł zrobić jakieś screna/wycinek ekranu gdzie widać "error ten klub ma swojego menedżera" najlepiej zrób z kilku klubów w tedy będzie wiadomo że naprawdę masz problem. Jak to zrobisz to napisz to co wyżej i zamieść tu na forum screna/wycinek ekranu. -
@Damiś27 said in nowe kluby:
@Alan-Shearer1975 Poproś @Dovco_HandF o zgłoszenie problemu z dołączeniem do ligi (On może zgłosić informatykom)
Potrzebne będą jednak dowody, więc jak byś mógł zrobić jakieś screna/wycinek ekranu gdzie widać "error ten klub ma swojego menedżera" najlepiej zrób z kilku klubów w tedy będzie wiadomo że naprawdę masz problem. Jak to zrobisz to napisz to co wyżej i zamieść tu na forum screna/wycinek ekranu.Dokładnie
Zrób screen, wrzuć na forum w założonym wcześniej temacie https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/16766/nowe-kluby/13 i ktoś z polskiego personelu powiadomi o tym informatyków.