[Zabawa] Literówka...
-
@pawelzylicz Masz fantastyczne pamiątki z wieloma świetnymi sportowcami. Mogę tylko pozazdrościć, bo ja nie mam
-
@Damiś27 Oj jest tego więcej, czekajcie na kolejne zagadki Po prostu takie hobby Autografów to mam kilkaset, troszkę tylko zdjęć. Teraz i tak nie zdobywam tyle co wcześniej, kilka lat temu, za czasów liceum miałem fazę na to. Pisałem do większości klubów listy z prośbą o przesłanie autografów piłkarzy, na facebooku do różnych sportowców, by podesłali mi autografy, po różnych federacjach. Mam autografy takich osób jak Robert Lewandowski, Sergey Bubka, Marcin Gortat, Agnieszka Radwańska, Andrzej Wajda [*] (z dedykacją), Zbigniew Boniek, Mariusz Czerkawski (z dedykacją), Cezary Pazura (z dedykacją), Yohan Blake, Kamil Stoch, Adam Małysz, Piotr Żyła (napisał mi na autografie "masz kuzynie Pawle" - chodzi tu o moje nazwisko), Raul Gonzalez Blanco, Robin van Persie, Petr Cech, Chicharito, Arek Milik, Ivica Kostelić, Tina Maze, Magdalena Neuner, Peter Prevc... Mógłbym tak wymieniać cały dzień. Jest tego masa. Od bardzo znanych sportowców, po takich lokalnych, znanych tylko dla osób interesujących się daną dyscypliną. Kiedyś rocznie zbierałem tego dużo, teraz na rok jak przyjdzie z 20 kartek to jest dobrze Mniej się tym zajmuje, głównie piszę do klubów piłkarskich, które wiem, że mi podeślą kartki (są to głównie kluby z 2 Bundesligi, ewentualnie z ligi Szwajcarskiej) oraz do sportowców, którzy specjalizują się w sportach zimowych, ale tutaj pomaga mi facebook
-
@pawelzylicz
Brak: A -
@Rhett1
S -
@Byku-Duma-Warmii
Brak: A, S -
@Rhett1
N -
@Byku-Duma-Warmii
N
Brak: A, S -