Mistrzostwa Świata OSM 2017
-
@Michal_ACM TO jest osiągnięcie ten pod Tobą zdobył już dwie
-
Niestety już porażka w MŚ, coś te wyjazdy jak na razie są moją zmorą. Trzeba będzie zacząć na nich punktować, jeśli myślę o awansie do półfinału.
-
@sniki26
Tylko pierwsza . -
Żenada, przegrałem u siebie z ostatnim i teraz sam jestem ostatni. Nie wiem co się dzieje. Wszędzie szoruje po dnie, w MPP, w MŚ. Kombinuje w różny sposób i nic mi nie chodzi. Grać się odechciewa.
-
Miałem podobnie w poprzednich mistrzostwach, wygrałem pierwszy mecz, a później było już tylko gorzej i żadna taksa nie chciała siąść, nie kombinuj tylko spróbuj sprawdzonych ustawień i daj większą presję:P
-
@Stefan-Joptwojmać jakimi formacjami gracie ?
ja do tej pory gralem 424 dł. piłka - 451 strzały i 523 kontra ale jeszcze pewnie zagram 433 skrzydła -
@stb411
Ja 4-5-1 próbuję jak na razie. U siebie w miarę jeszcze wychodzi na wyjeździe już zdecydowanie gorzej :/. -
Ja niestety w tym roku nie załapałem się, ale jeśli chodzi o formacje to to my mieliśmy kozak pomocników i wygrałem jedyny mecz wyjazdowy jak zagrałem 442A z wchodzącymi obrońcami, skrzydłami gdzie za bocznych obrońców dałem pomocników:P
-
@Stefan-Joptwojmać widzę że powoli się wszyscy ogarniają z taktykami po pierwszym szoku jak zobaczyli składy jakimi mamy grac na początku wygrywałem prawie wszystkie sparingi a teraz już nie
-
@Stefan-Joptwojmać said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
Miałem podobnie w poprzednich mistrzostwach, wygrałem pierwszy mecz, a później było już tylko gorzej i żadna taksa nie chciała siąść, nie kombinuj tylko spróbuj sprawdzonych ustawień i daj większą presję:P
Mam wrażenie, że nie mam już żadnej sprawdzonej taksy, wszystkie mnie zawodza, dlatego kombinuje Ale dzięki za radę. Trzeba popróbować 4231 i 451 które jeszcze w pucharze ekstraklasy grup jakoś chodziły i iśc w zaparte tymi taksami. Tutaj chodzi już tylko o uratowanie twarzy a nie walkę o awans niestety.
@stb411 said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
@Stefan-Joptwojmać jakimi formacjami gracie ?
ja do tej pory gralem 424 dł. piłka - 451 strzały i 523 kontra ale jeszcze pewnie zagram 433 skrzydłaJa na razie próbowałem 4231 off, 451 def i 433 skrzydła. Najlepiej było 4231 off w pierwszej kolejce gdy wpadł remis na wyjeździe.
-
Ja osobiście grałem tylko 433 i 343. Mam jeszcze kilka taktyk przygotowanych na MŚ. Jednak dopóki idą ofensywne (nawet na wyjazdach 6/6punktów) to tak chyba będę grał.
-
@Michal_ACM radziłbym troche mieszac i nie grać samymi napastnikami bo ich zajeżdzisz
-
ja jak narazie ugrałem 1 punkt i podobnie jak Michał jestem ostatni. Trzy razy grałem na wyjeździe ustawieniem 4-5-1 def. - jeden remis i dwie porażki jedną bramką. u siebie grałem 4-3-3 of. ale też przegrałem jedną bramką. teraz będę próbował 4-3-3 z napastnikami w pomocy:)