OSM WC 2018 Edition
-
@stefan-joptwojmać
Nie koniecznie mi w tamtym sezonie udało się dostać do MŚ prawie nie zużywając monet, spokojnie sobie zbierałem punkty za ligi i krok po kroku udało się awansować. -
@rusewicz said in OSM WC 2018 Edition:
jezeli moja liga konczy sie za 28 dni, to pkt beda liczone czy nie : >
Tak.
Ligi zakończone 14 grudnia i później będą brane pod uwagę jeżeli zagrasz w lidze co najmniej 14 meczy.
Przykład:
Nie możesz do 24 zespołowej ligi dojść na 10 kolejek przed końcem. Wtedy takiej ligi nie zaliczą. -
Ciekawa u mnie sytuacja się trafiła, bo ostatni mecz mam 13 grudnia, a liga kończy mi się 14 grudnia, to będzie liczone ?
-
@byku-duma-warmii Na profilu w historii będzie data 13 grudnia, czyli niestety nie będzie liczona
-
@mihau1878
Kurczę no to niezły pech :slight_frown:. -
1-3 stycznia wstawię początkową tabelę z punktami zdobywanymi od 14 grudnia w kwalifikacjach do Mistrzostw Świata.
Jeśli ktoś w tym roku pierwszy raz chce walczyć o udział w turnieju, a nie był wcześniej uwzględniany w klasyfikacji "TOP100" poproszę o informację -
@mihau1878 Ja zacząłem grę kilka miesięcy temu dlatego nie byłem liczony. Zgłaszam więc swój udział w eliminacjach do Mistrzostw i proszę o uwzględnienie moich wyników w podsumowaniach.
-
Witam, czy moje wyniki również mogą być liczone w top100? Moim najlepszym slotem jest slot nr3, a chciałem zapytać czy wyniki liczone są że slotu najlepszego czy głównego?
-
@łukasz-wierzbowski
Wyniki liczone są z najlepszego slotu. -
@łukasz-wierzbowski dopisałem Ciebie i będę punkty liczył ze slotu nr 3
-
Mnie też możecie dodać, slot pierwszy
-
@mihau1878 Mnie również dadajcie, slot pierwszy.
-
@mihau1878 za Holandię dostałem 7155 pkt
-
-
@radek12_19 zaczynasz walkę od mocnego uderzenia