Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?
-
@ochowiak
Przeważałeś, więc nie było tak źle , a tak na serio częsty widok w ostatnim czasie. -
Panowie bez owijania w bawełnę, nie wiem kto odpowiada za wyniki tych symulacji ale gra robi się coraz bardziej żałosna z każdym dniem, jak widać przeważa tylko i wyłącznie już tylko pieniądz.... Wygrywają ci którzy wewala setki tysięcy monet w tą zabawę, w ostatnich 3 dniach poniosłem 4 porażki, dzięki którym w zasadzie straciłem szansę na mistrzostwo w Chile, tracę pozycje lidera w Wenezueli i mam spora stratę we Francji, WSZYSTKIE ALE TO WSZYSTKIE TE E MECZE PRZEGRANE WYGLĄDAŁY W TAKI SPOSÓB JAK DWA DZISIEJSZE, rozumiem czasem w piłce zdarzy się niespodzianka ale to już nie symulator piłki tylko jakiś skorumpowany zakład bukmacherski
-
@łukasz-wierzbowski said in Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?:
Panowie bez owijania w bawełnę, nie wiem kto odpowiada za wyniki tych symulacji ale gra robi się coraz bardziej żałosna z każdym dniem, jak widać przeważa tylko i wyłącznie już tylko pieniądz.... Wygrywają ci którzy wewala setki tysięcy monet w tą zabawę, w ostatnich 3 dniach poniosłem 4 porażki, dzięki którym w zasadzie straciłem szansę na mistrzostwo w Chile, tracę pozycje lidera w Wenezueli i mam spora stratę we Francji, WSZYSTKIE ALE TO WSZYSTKIE TE E MECZE PRZEGRANE WYGLĄDAŁY W TAKI SPOSÓB JAK DWA DZISIEJSZE, rozumiem czasem w piłce zdarzy się niespodzianka ale to już nie symulator piłki tylko jakiś skorumpowany zakład bukmacherski
Być może masz sporo racji kolego , musisz się jednak pogodzić z tym że gra jest jaka jest ,i nic z tym nie zrobisz. Zawsze jednak zostaje Ci możliwość użycia poniższego przycisku który uwolni Cię od problemów z tą grą
-
@łukasz-wierzbowski
Zauważ, że nie pierwszy raz coś takie masz, a zadaj sobie pytanie czy zrobiłeś coś by tak się znowu nie stało, za pewne nie, więc poprzesuwaj sobie lekko paski i może więcej już taki wynik Ci się nie przytrafi. -
Na wszystko jest lekarstwo, oczywiście nikt gwarancji nie da. Miałem bardzo podobnie przez kilka kolejek tydzień temu, ale zmodyfikował taksę i już prawie wszystko wróciło do normy. Grasz 433 więc podstawą są u Ciebie napastnicy oraz boczni obrońcy, dlatego w pierwszej kolejności wymieniaj ich na lepszych. Od razu najlepiej zaopatrz się w bramkarza, a dalej tak jak pisałem, powinno pomóc.
-
@byku-duma-warmii trochę pokombinowalem, zacząłem szukać odpowiedniej taksy i od dwóch dni idzie lepiej, tak wyglądał mecz dwa dni temu w Wenezueli z kadrowo lepszym gościem ️
-
@łukasz-wierzbowski
Pięknie, powodzonka w dalszych wynikach. -
@byku-duma-warmii said in Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?:
@łukasz-wierzbowski
Pięknie, powodzonka w dalszych wynikach.Wiecie jak jest.433 przeciw 433, jeśli ma się mocniejszą kadrę bądź na podobnym poziomie zazwyczaj wchodzi.Wszystko to kwestia ustawień ,nic więcej
-
Coraz bardziej mnie denerwują takie mecze.
Dzisiejszy mecz
-
Jak bumerang wracają takie mecze jak ten, rozegrany wczoraj w lidze Zjednoczonych Emiratów Arabskich:
Rywal, lider ligi zagrał ze zgrupowaniem, ja bez. Miażdzące statystyki dla mnie, wygrana dla niego i nic nie zrobisz z tym fantem. -
@dovco_handf
Mój wczorajszy przegrany mecz w pucharze Uzbekistanu przeciw @halit007 :1 Bramki 2
11 Strzały 5
9% Skuteczność 40%
4 Rzuty rożne 5
11 Faule 10
1 0 Kartki 0 0
61% Posiadanie piłki 39%
4-2-3-1 Ustawienie 4-3-3 AStaty nieco podobne do Twojego spotkania.Moj rywal wygrał choć teoretycznie nie powinien.Co z tym zrobić? Ano nic
-
Taki urok tej pięknej gry
-
@byku-duma-warmii może trochę do przesady urealnili te grę bo teraz jest tendencja że wygrywa ten co ma raczej mniejsze posiadanie piłki oczywiście wyłączając kilka klubów takich jak Barca czy Real czyli skuteczność i jakość a nie ilość
-
@stb411
Powiem Ci, że mnie też to nie cieszy. -
@byku-duma-warmii said in Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?:
@stb411
Powiem Ci, że mnie też to nie cieszy.A wręcz jest to irytujące. Ale co zrobić? Nie my kreujemy grę .