Sugestie, aby udoskonalić OSM...
-
Przeprowadzać zmiany taktyki oraz składu w trakcie przerwy ale to chyba zbyt trudne do ogarnięcia ze względu, że wszystkie mecze w lidze startują o tej samej porze i człowiek musiałby być typowo w trakcie symulacji ale jakiś pomysł już jest.. Coś pokombinować z transferami nie wiem np większe budżety na starcie w zależności od ekipy np. Budżet MU 300 mln na transfery i zrobić dwa okienka w ciągu sezonu? Powiem szczerze, że czasami mnie denerwuje to ciągłe trasferownie... Jakieś szkółki dla młodych graczy których można by potem brać do pierwszej drużyny? Pomysłów jest wiele gorzej z realizacją
-
Może rzucę słowo trochę jak królik z kapelusza.. ale rynek transferowy powinien być bardziej realistyczny. Czyli cena sprzedaży zawodnika powinna być ograniczona do 1,5x .. wtedy umiejętności piłkarza będą mieć większe przełożenie na wartość gracza i cenę na rynku transferowym. Obecnie chore jest to jak ludzie sprzedają piłkarza o wartości 800 k, za 2 mln
-
Siema, mam pomysł jak można udoskonalić grę. Pierwszym z nich jest wprowadzenie wiadomości takich jak np wzrost piłkarza. Myślę że to byłby dobry pomysł ponieważ można by lepiej obsadzać pomoc czy obronę. Kolejnym pomysłem jest wprowadzenie większej możliwości przy ustalaniu wytycznych dla piłkarzy. Dobrze by było gdyby było jak np w fifie wtedy też można by lepiej ustawiać zawodników i według własnego pomysłu.
-
Bym zapomniał, mogliby zrobić widok przebiegu meczu np. w obrazie z góry 2D. Albo wprowadzić animacje z akcji.
-
@łukasz9991 said in Sugestie, aby udoskonalić OSM...:
Siema, mam pomysł jak można udoskonalić grę. Pierwszym z nich jest wprowadzenie wiadomości takich jak np wzrost piłkarza. Myślę że to byłby dobry pomysł ponieważ można by lepiej obsadzać pomoc czy obronę. Kolejnym pomysłem jest wprowadzenie większej możliwości przy ustalaniu wytycznych dla piłkarzy. Dobrze by było gdyby było jak np w fifie wtedy też można by lepiej ustawiać zawodników i według własnego pomysłu.
Jak chcesz żeby było jak w fifie to idź pograj w fifę. W tym temacie nie chodzi o to żeby zrobić z OSM grę upodobnioną do fify . A jeżeli chodzi o wzrost czy wagę piłkarzy to nie mają one w tej grze żadnego znaczenia .
-
@cezarro said in Sugestie, aby udoskonalić OSM...:
Jak chcesz żeby było jak w fifie to idź pograj w fifę. W tym temacie nie chodzi o to żeby zrobić z OSM grę upodobnioną do fify . A jeżeli chodzi o wzrost czy wagę piłkarzy to nie mają one w tej grze żadnego znaczenia .
Jeszcze rozmiar buta by się przydał
-
@daroo933 said in Sugestie, aby udoskonalić OSM...:
@cezarro said in Sugestie, aby udoskonalić OSM...:
Jeszcze rozmiar buta by się przydał
-
już raz gdzies pisalem ligi specjalnenowe np Plus Liga siatkówki czy Koszykowki ligi fajnie jakdla mnie by była pograc np siatkarzami na boisku piłakrskim piłakrskim
jak dla mnie fajny pomysłasł pograc kims innym nma boiskach piłakarskich
-
@suchy998 said in Sugestie, aby udoskonalić OSM...:
już raz gdzies pisalem ligi specjalnenowe np Plus Liga siatkówki czy Koszykowki ligi fajnie jakdla mnie by była pograc np siatkarzami na boisku piłakrskim piłakrskim
jak dla mnie fajny pomysłasł pograc kims innym nma boiskach piłakarskich
Fajny pomysł,
Do tej pory takie składy były dostępne jedynie w Mistrzostwach Świata -
@suchy998 Pokemony zrobili to może poza MŚ kiedyś i coś takiego zrobią?
-
Mozliwosc zapisywania taktyk na swoim profilu bylaby fajna.... chcesz zagrac swoje 451 - klikasz i masz, a nie za kazdym razem musisz przestawiac kazdy suwak. Kolejna fajna opcja bylaby mozliwosc decydowania o zawodnikach ktorzy maja wejsc z lawki i w ktorej minucie, lub przy jakim wyniku
-
Mi brakuje informacji o której będą mecze przed wyborem nowej gry
Dodatkowo którą aktualnie pozycje zajmuje klub jeśli dołączamy się w trakcie trwania sezonu już -
@rusewicz said in Sugestie, aby udoskonalić OSM...:
Mozliwosc zapisywania taktyk na swoim profilu bylaby fajna.... chcesz zagrac swoje 451 - klikasz i masz, a nie za kazdym razem musisz przestawiac kazdy suwak. Kolejna fajna opcja bylaby mozliwosc decydowania o zawodnikach ktorzy maja wejsc z lawki i w ktorej minucie, lub przy jakim wyniku
Zdecydowanie jestem za .
-
@dovco_handf kiedyś grałem w counter strike managera i tam było właśnie coś takiego, tworzyłes taktyke, nazywałes sobie ją i zapisywales. Później przed meczem tylko klikala się w nazwę i po wszystkim. Fajnie tam było jeszcze zrobione, że dało się udostępnić taktyke że swojej bazy innym wybranym osobom
-
@rusewicz said in Sugestie, aby udoskonalić OSM...:
tworzyłes taktyke, nazywałes sobie ją i zapisywales. Później przed meczem tylko klikala się w nazwę i po wszystkim. Fajnie tam było jeszcze zrobione, że dało się udostępnić taktyke że swojej bazy innym wybranym osobom
To byłoby przydatne bardzo. Prosty pomysł, a jak wiele wniósłby spokoju do naszej gry .
-
Jakieś nowe sugestie, pomysły?
-
@dovco_handf Czekam na moment kiedy będzie można edytować nick w nazwie użytkownika.Ponadto można by bardzo wiele rzeczy tu usprawnić,jednakże raczej mało prawdopodobne.Póki co więcej się psuje w grze,aniżeli i udoskonala.