EURO Nations Tournament 2018
-
@stefan-joptwojmać
Zgodzę się z Tobą, tylko czy nie lepiej na przykład było dać komuś szansę jak widziałeś, że Tobie nie idzie. Poprzednia bitwa była słaba w Twoim wykonaniu, a równocześnie graliście z nami bitwę w MPG. Tam też słabo wyglądałeś, więc czasem może warto poświęcić swoje założenia dla dobra reprezentacji. -
@byku-duma-warmii said in EURO Nations Tournament 2018:
@stefan-joptwojmać
Zgodzę się z Tobą, tylko czy nie lepiej na przykład było dać komuś szansę jak widziałeś, że Tobie nie idzie. Poprzednia bitwa była słaba w Twoim wykonaniu, a równocześnie graliście z nami bitwę w MPG. Tam też słabo wyglądałeś, więc czasem może warto poświęcić swoje założenia dla dobra reprezentacji.Dobrze by było gdybyś takie sprawy poruszał albo na pw, albo po zakończeniu turnieju. Jednak jeśli tak bardzo czujesz się skrzywdzony to uzupełnię wcześniejszą wypowiedź.
Sam siebie nie muszę przekonywać.. uważam, że Łukasz wiedział co robi powierzając mi prowadzenie turnieju. Masz dużo racji, że zagrałem dwie bitwy na raz słabo i doszedłem do wniosku, że na tym poziomie mogę grać tylko w jednej bitwie na raz i to było główną przyczyną. Dlatego w MPG póki co nie uczestniczę, a w obecnej bitwie wygląda to dużo lepiej. Gdybyś obserwował uważnie to zauważyłbyś różnicę. Bitwy grane przeze mnie 433a wypadły słabo, dlatego też wróciłem do tego co mi wychodziło czyli 4231 i 451 i jak widać z rywalem zdobyłem od razu więcej punktów.
Damian jest bardzo mocny, co pokazuje w MPG jak i pokazał w MP, ta bitwa mu nie wyszła, ale tak jak pisał na tym etapie jak odstaje się z transferami to nie da się za wiele ugrać.
Z Arturem gram już bardzo długo, radzi sobie bardzo dobrze z trudnymi rywalami jak chociażby ostatnio w WCC z Rumunami i dlatego wziąłem go na bitwę z Włochami. Fakt, że w tej bitwie wypadł słabo, ale teraz to już nie ma znaczenia. Nikomu miejsca nie dam tylko po znajomości.
Włosi mają bardzo mocne 451. Są mega mocni, więc wybrałem osoby które mają największe szanse poradzić sobie z nimi.
-
@stefan-joptwojmać - może @Byku-Duma-Warmii chce Cię wygryźć ze stanowiska selekcjonera kadry ?
-
@stefan-joptwojmać patrząc na tabele i mecze z rywalami to ty i Łukasz zagraliscie najlepiej..
-
@stefan-joptwojmać
Oki, dzięki za wyjaśnienie -
@huzar-shakir said in EURO Nations Tournament 2018:
@stefan-joptwojmać - może @Byku-Duma-Warmii chce Cię wygryźć ze stanowiska selekcjonera kadry ?
Raczej jest wkurzany na to, że nikt z PL nie zagrał, podczas gdy na razie wymiatają w MPG. Nie chcę się powtarzać dlaczego tak, a nie inaczej zadecydowałem. Przy budowaniu kadry musiałem wziąć, więcej czynników niż tylko obecne MPG, uwzględnić rywala. Miałem do dyspozycji też inne bitwy z kadry jak w nich radzili sobie poszczególni gracze, bo przecież presja jest większa, a przez to i decyzje przy dobrze taktyki mogą niekiedy być inne. Kilka bitew rozegrałem pod wodzą Łukasza i też sporo rad mi udzielił, widziałem też jak analizuje. Wybrać odpowiednią "5" nie jest łatwo, ale jest to szczęście mieć taki wybór. Teraz mamy przerwę do przełomu maj/czerwiec dlatego też będę wciąż uważnie obserwował MPG.
@daroo933 said in EURO Nations Tournament 2018:
@stefan-joptwojmać patrząc na tabele i mecze z rywalami to ty i Łukasz zagraliscie najlepiej..
14/15 punktów to takie minimum gdy myśli się o wygraniu bitwy, rewelacji nie było. Dla mnie ważna jest drużyna, a nie jednostka. Czasem ktoś dla dobra innych musi poświęcić swój cel. W tej bitwie nikt z nas nie wskoczył na wyższy poziom stąd tak wysoka porażka.
-
@stefan-joptwojmać otóż to również myślę, że @Byku-Duma-Warmii pisząc o tym że powinni zagrać inni miał na myśli swoich ludzi z PL.. Każdy by chciał zagrać w kadrze ale to @Stefan-Joptwojmać wybiera kadrę. Bądźcie cierpliwi grajcie swoje a każdy z was dostanie szansę na grze w Reprezentacji
-
@stefan-joptwojmać said in EURO Nations Tournament 2018:
Wciąż jesteśmy w grze o 3 miejsce!
I stańmy na pudle! 3 miejsce też jest spoko
-
Finał również dla rywala.
-
To już koniec. Włosi wygrali sporą przewagą.
czerwo dla rywala w 81min
-
-
@damiś27 Polska walczy dalej .
-
Ostatnią bitwę o 3 miejsce zagramy 3 czerwca najprawdopodobniej z Belgią. Mają świetną sytuację w bitwie Francja vs Belgia i tylko kataklizm odebrałby im zwycięstwo.
Zagramy w składzie
Cel 1 - @Mati-Colchoner
Cel 3 - @Rusewicz
Cel 5 - @ciamajda
Cel 7 - @mihau1878
Cel 9 - @Stefan-Joptwojmać -
@stefan-joptwojmać w końcu ktoś powołał @Rusewicz który już dawno powinien tam grać a nie ciągle ci sami brawo
-
@daroo933 said in EURO Nations Tournament 2018:
@stefan-joptwojmać w końcu ktoś powołał @Rusewicz który już dawno powinien tam grać a nie ciągle ci sami brawo
"Leśne dziadki" rządzą
-
@Stefan-Joptwojmać Chciałem Ci pogratulować @Rusewicz powołania do Reprezentacji Polski
Gratuluję również kolejnego powołania @Mati-Colchoner
Cieszy mnie, że gracze z Młodzieżowej Reprezentacji Polski są powołani do Reprezentacji Polski -
@Rusewicz i @Mati-Colchoner rozwalcie system !powodzenia chłopaki!
Do boju @Stefan-Joptwojmać @ciamajda @mihau1878 -
Powodzenia dajcie im popalić