Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?
-
-
Co wy na to pany ?Wyjazdowy przegrany mecz przeciw @Stefan-Joptwojmać w lidze u @radek12_19 .Przeginka po całości jestem lepszy a przegrywam.To już nie jest nawet normalne i trudno coś na ten temat napisać...
3 Bramki 1
3 Strzały 8
100% Skuteczność 12%
5 Rzuty rożne 2
16 Faule 19
1 0 Kartki 0 2
39% Posiadanie piłki 61% -
Stefan był skuteczny do bólu
-
@huzar-shakir No przesada i to mocna . ja to juz staram sie nie patrzec w statystki
-
Wczoraj też miałem mecz pucharów z gościem z 1 miejsca, przetestowałem nowa takse dla 451, jego skuteczność 100% ale nie dał rady
-
@łukasz-wierzbowski tu nawet niema co porównywać Twojego meczu do mojego przeciw Robertowi.swoją drogą ciekawe czy coś takiego jeszcze mnie spotka-stracić 3 gole po 3 strzałach
-
@daroo933 wszystko ok ,ale gdzie staty meczowe Darku? po takim ss to my się niczego nie dowiemy
3 karne.w meczu to już widziałem w realu . Nic nowego Jedyna różnica polegała na tym że w tamtym spotkaniu gość nie trafił żadnego karniaka
-
@huzar-shakir staty na równo ale jeszcze w osm nie miałem 3 karnych rywala..
-
@huzar-shakir Było coś takiego Martin Palermo w Copa America
-
@kalka301 said in Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?:
Witam . Czy wyjdzie jakaś liga w OSM związana z mundialem tegorocznym?
Tak, po mundialu
-
@dovco_handf
Dzięki za odpowiedź -
@mati-colchoner nie wiem co mi się z Caniggia ubzurało,a przecież to z Martina cały świat się śmiał
-
@mati-colchoner said in Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?:
@huzar-shakir Było coś takiego Martin Palermo w Copa America
3 karne i 3 pudła.Zajebistość Martina niezna granic
-
Mój wczorajszy wyjazdowy pech w MPP
Jak tu wygrać jak zawodnik nie strzela dwóch karnych? -
@Dovco_HandF Pech, na pewno boli tym bardziej że była szansa wygranej na wyjeździe
Jednak już wiesz kogo nie wyznaczać do karnych