Mistrzostwa Polski Par 2019
-
Półmetek w grupie E:
3 pary walczą o awans, reszta raczej już się nie przebije. U nas tylko 2 graczy zarobiło ujemne punkty @sniki26 oraz @BadBrains -
@stefan-joptwojmać toś nas teraz zmotywował
-
@miszomichal said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@dovco_handf szósta para w ostatnich kolejkach postawiła się i dołączyła do walki o awans prawdziwa grupa śmierci
Tu są bez wątpienia medaliści tego Turnieju .
-
@piotras231 to dopiero półmetek, więc na wyrost to napisał chyba, bo wszystko może się zmienić.
-
12 kolejka w grupie D, oto wyniki:
I klasyfikacja par po 12 kolejkach.
-
Paolo Vicenzo kara: -1 punkt za podniesienie o 1 punkt umiejętności bramkarza:
-
U nas dziś dużo bramek:
-
Grupa A tu jeszcze nic nie wiadomo
-
Grupa C. Kolejka 12/22
-
@dovco_handf Tak serio to był żart, zresztą czytałeś "Historie" na blogu ; ). Zanim się pobraliśmy to najpierw rok razem pracowaliśmy, później 4 razem mieszkaliśmy i dopiero doszło do zaobrączkowania. A co do zwijania mojej bogini, żeby wiedział, że musiałem nie raz interweniować, aby gość sobie nadziei nie robił tłumacząc mu ze kocha tylko mnie - jeden nawet w mordę dostał : D. A wszyscy 'koledzy' mojej żony mnie nie lubią bo każdy z nich do niej kiedyś próbował coś świrować i żadnemu się nie udało
-
@rusewicz said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@dovco_handf Tak serio to był żart, zresztą czytałeś "Historie" na blogu ; ). Zanim się pobraliśmy to najpierw rok razem pracowaliśmy, później 4 razem mieszkaliśmy i dopiero doszło do zaobrączkowania. A co do zwijania mojej bogini, żeby wiedział, że musiałem nie raz interweniować, aby gość sobie nadziei nie robił tłumacząc mu ze kocha tylko mnie - jeden nawet w mordę dostał : D. A wszyscy 'koledzy' mojej żony mnie nie lubią bo każdy z nich do niej kiedyś próbował coś świrować i żadnemu się nie udało
Boginie tak mają
@rusewicz said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@piotras231 to dopiero półmetek, więc na wyrost to napisał chyba, bo wszystko może się zmienić.
Nic nie na wyrost. Byku z bratem natrzepali tyle punktów, że mają już niemal pewny awans, a walka do 2 miejsce.. musieliby nadrobić sporo meczy i dwie inne pary musiałyby nagle przeżyć załamanie formy, trudno mi uwierzyć, że sniki miałby nagle przegrać resztę meczy
-
Grupa E
-
Grupa C. Kolejka 13/22
-
Grupa B
-
Dziewczyna zaczyna rozdawać karty w naszej grupie.Świetna gra defensywna @TalaLala przynosi jej
wiele cennych punktów,a że znów nieźle zaczął grać @czarnykotlet ,to ich para jest bliska stawienia jednej z większych niespodzianek w pierwszej rundzie MPP.
-
A tu klasyfikacja par po 13 kolejkach w grupie D :
-
U nas wczoraj bez remisów i dwie pary zaczynają powolutku odjeżdżać reszcie:
-
R1: Wstępna - Grupa F - Kolejka