Nowy format rozgrywek
-
Za mało osób jeszcze wie o tym pomyśle
-
@gabkazmc Myśle że to ciekawy pomysł ale proponowałbym najpierw ligi po 12 menadzerów przy 16 województwach dało by to łącznie 192 menadzerów których myśle że udało by sie zebrać w IMP startowało ponad 140 więc tych 50 by sie znalazło jakby z jednego województwa zglosiło by sie ponad 12 menadzerów przeniosło by sie ich do innych województw gdzie by ich brakowało . Z każdego województwa awansowaliby zwycięscy a wtedy można by zrobić finał w ekstraklapie .
-
@kot-222_1 Ty grasz tu czy tylko od tak wpadłeś do OSM 0 meczy ,można i tak
-
@huzar-shakir A spokojnie to mam konto by pisać tu na forum i go nie używam do grania a normalnie gram jako kot 222 i jestem szefem grupy Rozmowna Polska .
-
@kot-222_1 Możesz złapać bana za multikonta, lepiej wybierz sobie jedno na którym będziesz grać, a resztę usuń
-
W sondzie do tej pory wzięło udział 45 osób to trochę mało na Zrobienie takiego turnieju
-
Można też połączyć województwa tak jak mamy 3 lidze
-
@Mati-Colchoner Dzieki za rade ale uważam że nie mam czego sie bać . Myśle że każdy ban powinien mieć uzasadnienie a takim na pewno nie jest posiadanie 2 kont bez żadnej z tego korzyści dla mnie . Skoro nie korzystam z niego i nie sprzedaje z jednego konta graczy na drugie i nie zwiekszam swoich szans w ligach w których gram to bo co banować taką osobe za nieużywane konto . To pokazałoby nieudolność ludzi zarządzających tą grą i byłoby krzywdzące . Sorry że schodze bo za temat ale musiałem wyrazić swoją opinie na ten temat .
-
@kot-222_1 Teraz będziesz i tak na cenzurowanym
-
@huzar-shakir W takim razie musze zniknąć na jakiś czas
-
@huzar-shakir zobaczymy ilu chętnych będzie
-