• Hungarian Users

  Most már tendenciózus az hogy az ellenfeleimtől, megveszi folyamatosan a gép a játékosokat, tőlem pedig nem. Ugyan olyan feltételekkel és ugyanolyan értékű játékosokat teszek fel. A többiektől viszik, tőlem nem. Így nem igazságos a játék. Így semmi értelme a játéknak, ha nem egyenlő mércével mérnek. Akkor írják ki az elején, hogy most mást támogatnak, ne görcsölj hülye. Úgy érzem, ha lemegy ez a szezonom hagyom a fenében ezt a játékot.

 • Community Manager

  Rendben, ezt neked kell eldöntened.


 • Szervusz!
  Azt is nézted hogy ő is a legmagasabb áron rakja ki,mit a rendszer megenged,vagy esetleg alacsonyabban!
  Én is jártam már úgy,hogy nem ment,nem mentek a játékosok,de amikor egy picit visszavettem az árból,lás csodát,csak úgy mentek.
  Más most is van egy egy ligám ahol napokig nem megy el játékosom,a többieknek igen,de egyszer egyszer van olyan nap mikor meg az összes( 4) elmegy egyszerre.Szóval nem vagy egyedül a dologgal és ezért abbahagyni,hát nem is tudom,de ahogy Scott mondta,ez a te döntésed! 😉

 • Hungarian Users

  @Jadran nekem az egyik ligában 4 napja nem vittek el senkit-4 játékosom van az átigazolásin! A másikban van Persie 9 napja van a listán,nem ment el...a másik kettőben is max. napi 1 megy el--ez van ! Egyébként az életkor is számít,mert az idősebbek(32 év fölött ) után nem kapkodnak..így én is csak azt tudom mondani-türelem ....vagy mint mondtad,hagyod a fenébe-😢

 • Hungarian Users

  amúgy már én is kezdek morcossá válni,mert a 3 fiókomnál márc.2-márc.3.-márc.3. volt az utolsó eladott játékos! s nem max .áron vannak kint,s nem is öregek.....miközben a többiektől viszik mintha ingyen lenne.

 • Hungarian Users

  ma elment 2 játékos