• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

Osm Bildirimleri Gelmiyor

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
4 Posts 2 Posters 2.0k Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • EYalcin37E Offline
    EYalcin37E Offline
    EYalcin37
    wrote on last edited by

iphone 5 ios 9.3.5 sürümünde telefona format attım. bunun akabininde önceki uygulamalar gibi osmyide yükledim ve şuan uygulamadan bildirim alamıyorum. bildirim menüsünde dahil osm çıkmıyor fakat diğer bütün uygulamalar gözüküyor. ayarlar menüsünden osmyi açtığımda ise hücresel dünya otomatik giriş ve maç deneyimi gözüküyor fakat bildirimler yine gözükmüyor. bu bildirimleri nasıl açabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen. osm güncelleme ile instagram girişindeki gibi bildirimlere izin verin gibi bir pencere çıkartabilir mi ? şimdiden teşekkür ederim.

M 1 Reply Last reply
    0
  • M Offline
    M Offline
    mrtgll33_
    replied to EYalcin37 on last edited by

Merhaba @EYalcin37 Oyuna ilk girdiğinizde dediğiniz gibi bir pencere gelir zaten, buna evet bildirim almak istiyorum derseniz bildirim almaya devam ederseniz. Lütfen uygulamayı silip yükleyin ve oyunu açın. Bu uyarı geldiğinde dikktlice evet diyebilirsiniz 👍

1 Reply Last reply
    0
  • EYalcin37E Offline
    EYalcin37E Offline
    EYalcin37
    wrote on last edited by

demiş olduğunuz şeyi yaptım fakat uyarı falan gelmedi bir öncekisi gibi. sorunum hala devam ediyor hatta yeniden yüklemem sayesinde girdiğim vakit oyuncularımın satıldığını gördüm tesadüfi olarak

M 1 Reply Last reply
    0
  • M Offline
    M Offline
    mrtgll33_
    replied to EYalcin37 on last edited by

@EYalcin37 bende iOS kullanıcısının, teyit etmek amaçlı ayni işlemi yaptım ve anlık bildirim sorusu uyarısı gelmiş bulunuyor.

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular