Rezultate Crew Battle
-
Acest topic este dedicat echipajelor.
Aici se pot posta rezultatele finale ale bataliilor. -
CB Amical
Romanian Revolutionists vs. Predators
Scor final
Romanian Revolutionists : 1006
Predators : 1448Data terminarii : 04.03.2017
-
Maryka7 acum 2 ore
CB amical.
Black Wall RO vs Romanian New GenerationScor final:
WRO-1686
RNG-788Data terminarii ;10-11-2018
Maryka7 acum 2 ore
CB amical.
Black Wall RO vs RomanianLegendsScor final:
WRO-1401
RLG-995Data terminarii ;04-11-2018
-
@philips170 Este un topic deschis deja, putina atentie, ca nu are rost sa deschidem doua cand exista deja unul.
Am incercat sa postez dar imi zicea ca este topicul prea vechi si sa fac unul nou.Oricum mersi de ajutor!
-
@maryka7 said in Rezultate Crew Battle:
@philips170 Este un topic deschis deja, putina atentie, ca nu are rost sa deschidem doua cand exista deja unul.
Am incercat sa postez dar imi zicea ca este topicul prea vechi si sa fac unul nou.Oricum mersi de ajutor!
Asa arata, dar putin in stanga te intreaba daca vrei sa continui, dar trebuie sa pui mousul altfel nu se vede nimic
-
-
@philips170 Eram pe telefon si imi arata doar asta.
-
asa arata dar daca pui mousul in stanga apare
-
Nu stiu ce telefon ai dar eu n am mouse la telefonul meu.
-
Nu stiu ce telefon ai dar eu n am mouse la telefonul meu.
Pai a zis cineva ceva de telefon ,cum doamne iarta-ma sa am mouse la telefon, e vorba de PC
-
@philips170 Păi eu am spus că am postat de pe telefon,si n aveam cum sa dau cu mousul in stanga cum ai spus.
.
-
@maryka7 Hai ca o lungim aiurea, e simplu, pe PC faci cum am zis inainte de a pune poza de pe telefon, o tot lalaim ca sa ne aflam in treaba !
-
CB amical.
Black Wall RO Vs Diego
Scor final :
WRO-1423
Diego-1035Data terminarii.
19-11-2018 -
CB amical
Black Wall RO vs SRH
Scor final :
SRH-1454
WRO-992Data terminarii.