Forumul Echipajelor
-
Ce prostie de 'forum' , gluma totala. Daca aduceau mirc'ul inapoi si tot eram mai fericit...
Dupa ce ca sunt suparat pe tramp, si-au mai batut si astia joc de forum
-
Nu ca ar citi cineva, dar:
Total Ro Lions 739
Total RR 653
-
@Dorhinio
augh!
-
@Marinel-Lemnaru Acuma fiecare cu parea lui dar pentru mine sincer ii mult mai frumos decat ma asteptam :thumbsup_tone1: cel vechi de pe telefon era mult prea dificil de folosit si deja se plictisea lumea de el. Sa speram numa ca o sa atraga cat mai multi manageri seriosi
-
Si mie la inceput mi se parea putin ciudat, dar m-am obisnuit si este chiar ok .
-
@philips170 Si normal asa a fost reactia la fiecare la inceput dar dupa ce il butonezi iti dai seama ca te-ai inselat
Este foarte usor de urmarit o discutie ca poti seta sa primesti notificari cand se posteaza ceva...poti sa urmaresti unele persoane...ai profil care mi se pare ceva inedit pe forum...poti da like sau dislike unui manager...sa nu mai vorbim de instrumentele pentru topicuri...un mare plus zic eu
-
Da ,notificarile chiar sunt un lucru bun ,poti fi la curent cu un subiect care te intereseaza, inainte intrai mereu sa vezi s-a raspuns sau nu, acum esti anuntat instantaneu
-
@philips170 Mai ales pentru moderatori sunt de mare ajutor notificarile :thumbsup_tone1: inainte iti lua o juma de ora sa cauti 10 topicuri sa vezi daca a postat cineva,ma ales de pe telefon, acum intri la notificari si te trimite direct la topicul respectiv
-
@NeverBackDown-2oo9 Asa ne puturosim
-
-
@NeverBackDown-2oo9 said in Forumul Echipajelor:
@MotaNelu Da am verificat si eu si ai dreptate nu se pot inchide nici sa le fixezi...se prea poate sa fie doar pentru moment aceasta problema si sa se rezolve...o sa intreb oricum sa vad daca este o eroare sau nu :thumbsup_tone1:
Mi-a raspuns Albino, se lucreaza sa dea ok la moderatorii de echipaje sa poata sterge, edita, fixa topicuri la forumurile interne, momentan suntem ca simpli useri .
-
Ok, de sters am posibilitatea sa sterg topicurile create.
Nu vreau sa fac topicurile si apoi sa ma trezesc ca are acces oricine sa le vizioneze.@CiroLuigi - Stiu, topicurile sunt la locurile lor, dar nu mai are rost sa postam acolo daca in curand vor disparea.
-
Sigur, nici cum nu-i bine...
Eu abia văd textul din cauza semnăturilor...
-
Total Ro Lions 871
Total RR 594
-
@Dorhinio ai pus si penalizarea?.....poate nu joaca finala echipajele care trebuie si nu sunt urmarite
-
Total Ro Lions 755
Total RR 826*
*Cu penalizare cu tot
-
@Dorhinio said in Forumul Echipajelor:
Total Ro Lions 755
Total RR 826*
*Cu penalizare cu totPuteti poata si aici
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/1493/liga-echipajelor-românești-liga-echro
-
Hey. Salut'are... Forum nou
Am intrat acum cateva zile si dadea numai erori. Vad ca acum merge destul de bine. Interesant noul forum dar parca imi placea mai mult veriunea veche. Se mai poate accesa?
-
Da, aici : Forum vechi , dar nu pentru mult timp.
-
Toată lumea salut de acum încolo, vom alege cel mai bun manager al țării bătălii în ultimele 16 runde. Voturile vor continua pana cand se termina batalia. Va asteptam pentru participarea dumneavoastră, puteți vota pe link-ul de mai jos.