• Hungarian Users

  Tisztelt adminok / moderátorok / bárki aki olvassa ezt az üzenetet!

  A minap felfedeztem vélni a harmadik fiókomban (jelenleg Man. Utd), hogy a bajnokságot amelyet létrehoztam valószínűleg több csalóval is szemben állhatok már egy ideje. A Chelsea, a Leicester City, a Machester City valamint (talán) a Burnley csapata lehetséges, hogy 1 vagy 2 ember kezei alatt mehet már egy ideje. Az átigazolási listán láttam meg, hogy a Chelsea -Leicester - Manchester City trió eléggé egyoldalú oda-vissza kereskedtek minimum áron illetve még régebben lárram a Chelsea - Burnley párost is, de azzal annyira nem foglalkoztam. Kérném ezeknek a csapatoknak a minél előbbi kivizsgálását a jobb játékélmény érdekében. Elnézést, hogy itt írtam, de sajnos nem tudom, hogy a manager report funkciókat olvassák-e magyar adminok.

 • Hungarian Moderator

  Szia,
  meg lesz nézve. Köszi hogy szóltál.
  @scottibrahim

 • Hungarian Users

  @üregi-veszedelem said in Többszörös csalók?:

  Tisztelt adminok / moderátorok / bárki aki olvassa ezt az üzenetet!

  A minap felfedeztem vélni a harmadik fiókomban (jelenleg Man. Utd), hogy a bajnokságot amelyet létrehoztam valószínűleg több csalóval is szemben állhatok már egy ideje. A Chelsea, a Leicester City, a Machester City valamint (talán) a Burnley csapata lehetséges, hogy 1 vagy 2 ember kezei alatt mehet már egy ideje. Az átigazolási listán láttam meg, hogy a Chelsea -Leicester - Manchester City trió eléggé egyoldalú oda-vissza kereskedtek minimum áron illetve még régebben láttam a Chelsea - Burnley párost is, de azzal annyira nem foglalkoztam. Kérném ezeknek a csapatoknak a minél előbbi kivizsgálását a jobb játékélmény érdekében. Elnézést, hogy itt írtam, de sajnos nem tudom, hogy a manager report funkciókat olvassák-e magyar adminok.

 • Hungarian Users

  @chypy20
  Köszönöm a gyors választ ti vagytok a legjobbak! 😇

 • Hungarian Users

  @üregi-veszedelem Én már többször belefutottam ilyenbe.Ha rákattintassz a gyanús manager nevére akkor megjelenik az ö lapja.Jobb oldalt fönn találsz egy opciót-menedzser jelentése-címmel.Ha erre ráklikkelsz egy ablak jelenik meg,ahová leírhatod a problémát.Én leírtam a gyanús managerek neveit,csapatukat és a kérdéses igazolásokat.Előtte megnéztem,hogy ezek a fickók mikor léptek be legutóbb a játékba.Ha csalóval van dolgunk,akkor egymáshoz nagyon közeli (5-10 perc) időpontokat szoktam látni.Na,ha elküldted a jelentést,akkor kapsz egy igazoló e-mailt,amire rákattintva igazolod a jelentésed valódiságát.Nálam 95 %-ban bebizonyosodtak a gyanúk és a csaló managerek 1-2 napon belül eltűntek a ligából.Gondolom,zárolták a fiókokat.

 • Hungarian Users

  De jelen esetben már nem kell ezeket meglépned,mert Chypy20 intézi...csak a későbbiekre való tekintettel írtam le mindezt.

 • Hungarian Users

  @STAR-WARS-67
  Köszönöm szépen a segítségedet, legközelebb ha ilyet találok akkor alkalmazni fogom a most leírtakat! 😁