• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Casusu kullanamıyorum

Destek
    2
    3
    557
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • kağan baykal
      kağan baykal Turkish Users last edited by

sa ben eski ofmye alışıktım sonra bıraktım şimdi yeniden başladım oyunda bir sıkıntım var, casusu kullanamıyorum.
      Casusu atıp çıkıyorum geri gelip casusa baktığımda yeniden casus atma yeri çıkıyor

Sosyokrat 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • kağan baykal
        kağan baykal Turkish Users last edited by

Bu arada yazmayı unutmuşum birde oyun rehberinde maçı izleyebilirsiniz yazıyor nasıl izliyecem bir yardımcı olun izlemek istiyorum

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Sosyokrat
          Sosyokrat @kağan baykal last edited by

Merhaba @kağan-baykal
          Casus gönderdiğiniz de 1 saat içinde geri dönmektedir. Döndüğü zaman ekstra başka menajerlere de casus atma imkanınız vardır. Şuan ki maç yapacağınız menajerin bilgileri en yukarıda olmaktadır. Örnek olarak resim: http://prntscr.com/etbfwq

Maç Deneyimi şuan için Web versiyonunda bulunmuyor fakat en kısa sürede buraya da geleceğini umuyoruz. İOS veya Android cihazlardan maç deneyimini yaşayabilirsiniz. ( Oyuna girdiğinizde maçını izlemek istediğiniz takımı seçin ve otomatikman karşınıza Maç deneyimi çıkacaktır. keyifle maçınızı seyredebilirsiniz. 🙂

TR Forum Moderator - (24/04/2017 - 12/07/2017)
          TR Support Staff - (12/07/2017 - 29/10/2019)

FENERBAHÇE...!!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • 1 / 1
          • First post
            Last post