• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Co zrobić jak za zrobienie zadania nic nie dostałem?

Pomoc
    3
    3
    901
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • B
      BrackDoor Polish Users last edited by

Cześć gram w OSM od jakiegoś czasu i postanowiłem zrobić zadania za które dostajemy walutę premium w tej grze czyli gre w inne gry przez OSM.
      Gdy wykonałem wszystkie wymagania co do gry powinienem dostać nagrodę w wysokości 700 waluty premium a tu jednak nic. Co mam zrobić ?

CorreThe 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • CorreThe
        CorreThe @BrackDoor last edited by

@BrackDoor Niestety takie coś nie zawsze jest pewne. Często monety nie są wpłacane, i niestety nic z tym nie możemy zrobić

alt text

alt text

alt text

Wisła&Ruch&Widzew&Elana

mihau1878 1 Reply Last reply Reply Quote 4
        • mihau1878
          mihau1878 @CorreThe last edited by

@Michal_ACM said in Problem z Darmowymi Conins:

@MateuszTarasek

Niestety, nie jesteśmy w stanie zagwarantować, że darmowe produkty, o które się staraliście dotrą do Was w wyznaczonym czasie, albo w ogóle w niektórych przypadkach.

Jeśli obejrzałeś film reklamowy, ale nie otrzymałeś biletu, być może Twoje
          obejrzenie tego filmu nie zostało zarejestrowane. Proszę spróbować wybrać inny
          film. To samo tyczy się gier.

Niestety, istnieje prawdopodobieństwo, że nie będziemy mogli zbyt wiele pomóc w przypadku, gdy darmowe produkty nie zostaną Tobie przyznane. Radzimy wtedy skontaktować się z firmą, której ofertę wypełniłeś z zapytaniem, czy zarejestrowała ona Twoje działanie.

alt text
          Staff Support-Poland- PL.support@onlinesoccermanager.com

1 Reply Last reply Reply Quote 4
          • 1 / 1
          • First post
            Last post