ÖNERİ!! Bütçe Devamlılığı
-
Bir ligde oynarken o lig bitince kalan bütçe, başka bir ligde oynadığımız takıma eklensin. Yani direkt olarak menajere gitsin. Görüşlerinizi bekliyorum. Saygılar
-
@omermelih102 kardeşim sen bu durumdan yararlanabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. olumsuz saçma
-
@omermelih102 Ben olumsuzum
-
@omermelih102 o zaman o takımdan çok bütçe yapar ve onu diğer aktarırsın iyi güzel ama bu yeni lige giren adam için dezavantaj olur bende olumsuzum
-
@Bilocan-Bingul bu konuda haklısın.Sana katılıyorum.Ben daha çok düşük bütçeli takımların bütçelerinin yükseleceğini düşündüm.Konuyu moderatörler mi kapatıyor?Forumlarda yeniyim kusura bakmayın.
-
@omermelih102 said in ÖNERİ!! Bütçe Devamlılığı:
Bir ligde oynarken o lig bitince kalan bütçe, başka bir ligde oynadığımız takıma eklensin. Yani direkt olarak menajere gitsin. Görüşlerinizi bekliyorum. Saygılar
Oyunun eski sürümünde böyle bişey olmasada buna benzeyen bi sistem vardı tam olarak hatırlayamadım. Saçmaydı o sistem bende olumsuzum.
-
@omermelih102 yok kardeşim estağfurullah sen düşük takımın nasıl güçleneceğini soruyosun onun taktiği şudur kardeşim gerçek değerine yakın fiyatta satılan adamı alıp onu çok fiyata mesela gerçek değeri 10m olan adamı 12 ye alıp onu maksimum fiyat olan 22-24m civarına listeye koyarak sata sata paranı artırabilirsin
-
@Bilocan-Bingul eyvallah kardeşim saolasın.
-
Konuyu galiba moderatörler kapatıyor.Konu benim açımdan sonlanmıştır.
-
@ILecontI önceden menajerin bütçesi vardı. menajer kendi bütçesinden takımına aktarabiliyordu
-
Daha iyi önerilerde görüşmek üzere. :slight_smile: