• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

MIÉRT ?

HU Language: Segítség
    3
    15
    1621
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • STAR WARS 67
      STAR WARS 67 Hungarian Users last edited by

Miért van az,hogy csapatválasztásnál 4 előkészületi napot ír ki az adott csapatnál a rendszer,s mikor aláírom a szerződést már lement 1 forduló.Soha nem mondtam még le az eredmények miatt,viszont ez már a 4. lemondásom lesz emiatt a rendszerhiba miatt.Ezt valahogy jó lenne megoldani !!!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • scottibrahim
        scottibrahim Community Manager last edited by

Te értelmezed félre a dolgot, majd megpróbálom valahogy átírni, hogy világosabb legyen. A négy előkészület nap nem az jelenti, hogy ott jár a bajnokság, hanem hogy vannak egyáltalán előkészületi napok ebben a ligában, méghozzá négy. Ez azért fontos, mert vannak olyan bajnokságok, amelyek előkészületi napok nélkül indulnak el.

Gallus in suo sterquilinio plurimum potest.

STAR WARS 67 3 Replies Last reply Reply Quote 0
        • STAR WARS 67
          STAR WARS 67 Hungarian Users @scottibrahim last edited by

@scottibrahim értem én...talán értem ! Akkor hogyan tudok úgy benevezni valahová,hogy lássam azt,hogy még van 3-4 előkészületi nap? Vagy ez esetleges,ahogy esik úgy puffan ? Mert akkor marha jó ! Ha ez így lesz-van,akkor 1 nap után biztos hogy lemondok hogyha sikerül újra ilyen ligába benevezni.

• STAR WARS 67

@scottibrahim Egyébként ritkán fordul elő (nálam 61ből 4-szer ),hogy nem az az állapot van benevezés után mint amit előtte láttam.Ezért úgy érzem,kissé sántít az amit mondassz.S a szerződés aláírásakor mindig megnézem a szerződési lapon is az adatokat (hány játékos van.,tőke,cél..stb ),s ott is a fő lapon látott 4 előkészületi nap volt.

• STAR WARS 67

@scottibrahim s még valami...amikor azt látom egy csapatnál hogy pl. 7.forduló.akkor lehet hogy nem is ott tart a bajnokság hanem a 23. fordulónál ? Ezt miért nem lehet egyértelművé tenni,hogy benevezés előtt az adott,jelenlegi állapotot lássam ?

• STAR WARS 67
                STAR WARS 67 Hungarian Users last edited by

s ha van aki olvasta ezeket a sorokat és tudta hogy az x előkészület vagy 2. forduló lehet hogy nem is azt jelenti az írja már ide-köszi...Lehet hogy csak én nem tudtam ezt?

• scottibrahim

Majd ha lesz üres fiókom, akkor megnézem. De ez egyébként is át lesz egy kicsit alakítva, szóval nincs miért aggódnod.

STAR WARS 67 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • STAR WARS 67

@scottibrahim megnézheted,de mint mondtam,ez nem mindig van így.Ha azt nézzük 61-ből 4 alkalommal,akár még jó aránynak is mondható.Csak nekem nagyon bosszantó.

• scottibrahim

Rendben, majd megnézem.

• sanyipu
                        sanyipu Hungarian Users last edited by

Szeretném megkérdezni hogy hozhatok létre 1nél tobb csapatot?Irányithatok e 1nél tobb csapatot egyszerre?

• STAR WARS 67
                          STAR WARS 67 Hungarian Users @sanyipu last edited by

@sanyipu persze,irányíthatsz ! a fő profilodon 4 fiók van,tehát 4 csapatot irányíthatsz egyszerre.De amint látom,nálad még 3 zárva van.Kis türelem és azok is megnyílnak,mindössze idő kérdése.

sanyipu 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • sanyipu
                            sanyipu Hungarian Users @STAR WARS 67 last edited by

@STAR-WARS-67 Koszonom a választ és k.b.meddig kel várni vagy tehetek valamit hogy felgyorsuljon a megnyitás?

• scottibrahim

Semmit sem kell tenned. Ahogy játszod a játékot, folyamatosan nyílnak majd meg az alfiókok.

• STAR WARS 67
                                STAR WARS 67 Hungarian Users @sanyipu last edited by

@sanyipu tenni nem tudsz semmit a gyorsítás érdekében,csak várnod kell.Ha befejezted a mostani ligádat,akkor nyílik egy klubfiók és így tovább.Ha ebben tévednék,majd valamelyik admin kijavít.

• STAR WARS 67
                                  STAR WARS 67 Hungarian Users @STAR WARS 67 last edited by

@STAR-WARS-67 Scott-nagyon egy húron pendülünk..már nem először.⛷ 😀

• 1 / 1
                                  • First post
                                    Last post