MIÉRT ?
-
Miért van az,hogy csapatválasztásnál 4 előkészületi napot ír ki az adott csapatnál a rendszer,s mikor aláírom a szerződést már lement 1 forduló.Soha nem mondtam még le az eredmények miatt,viszont ez már a 4. lemondásom lesz emiatt a rendszerhiba miatt.Ezt valahogy jó lenne megoldani !!!
-
Te értelmezed félre a dolgot, majd megpróbálom valahogy átírni, hogy világosabb legyen. A négy előkészület nap nem az jelenti, hogy ott jár a bajnokság, hanem hogy vannak egyáltalán előkészületi napok ebben a ligában, méghozzá négy. Ez azért fontos, mert vannak olyan bajnokságok, amelyek előkészületi napok nélkül indulnak el.
-
@scottibrahim értem én...talán értem ! Akkor hogyan tudok úgy benevezni valahová,hogy lássam azt,hogy még van 3-4 előkészületi nap? Vagy ez esetleges,ahogy esik úgy puffan ? Mert akkor marha jó ! Ha ez így lesz-van,akkor 1 nap után biztos hogy lemondok hogyha sikerül újra ilyen ligába benevezni.
-
@scottibrahim Egyébként ritkán fordul elő (nálam 61ből 4-szer ),hogy nem az az állapot van benevezés után mint amit előtte láttam.Ezért úgy érzem,kissé sántít az amit mondassz.S a szerződés aláírásakor mindig megnézem a szerződési lapon is az adatokat (hány játékos van.,tőke,cél..stb ),s ott is a fő lapon látott 4 előkészületi nap volt.
-
@scottibrahim s még valami...amikor azt látom egy csapatnál hogy pl. 7.forduló.akkor lehet hogy nem is ott tart a bajnokság hanem a 23. fordulónál ? Ezt miért nem lehet egyértelművé tenni,hogy benevezés előtt az adott,jelenlegi állapotot lássam ?
-
s ha van aki olvasta ezeket a sorokat és tudta hogy az x előkészület vagy 2. forduló lehet hogy nem is azt jelenti az írja már ide-köszi...Lehet hogy csak én nem tudtam ezt?
-
Majd ha lesz üres fiókom, akkor megnézem. De ez egyébként is át lesz egy kicsit alakítva, szóval nincs miért aggódnod.
-
@scottibrahim megnézheted,de mint mondtam,ez nem mindig van így.Ha azt nézzük 61-ből 4 alkalommal,akár még jó aránynak is mondható.Csak nekem nagyon bosszantó.
-
Rendben, majd megnézem.
-
Szeretném megkérdezni hogy hozhatok létre 1nél tobb csapatot?Irányithatok e 1nél tobb csapatot egyszerre?
-
@sanyipu persze,irányíthatsz ! a fő profilodon 4 fiók van,tehát 4 csapatot irányíthatsz egyszerre.De amint látom,nálad még 3 zárva van.Kis türelem és azok is megnyílnak,mindössze idő kérdése.
-
@STAR-WARS-67 Koszonom a választ és k.b.meddig kel várni vagy tehetek valamit hogy felgyorsuljon a megnyitás?
-
Semmit sem kell tenned. Ahogy játszod a játékot, folyamatosan nyílnak majd meg az alfiókok.
-
@sanyipu tenni nem tudsz semmit a gyorsítás érdekében,csak várnod kell.Ha befejezted a mostani ligádat,akkor nyílik egy klubfiók és így tovább.Ha ebben tévednék,majd valamelyik admin kijavít.
-
@STAR-WARS-67 Scott-nagyon egy húron pendülünk..már nem először.