-
Már megpróbáltam újra telepíteni az appot de akkor is az a hibajelenség, hogy első belépésemkor az óra ikon nem müködik menüként, csak ha fiokválasztásnál ujra belépek.
-
Az ilyen hibákat képpel, a megadott formában kell jelentenie, hogy világosan látható legyen mi a probléma.
-
@scottibrahim
Csak ennyit tudok mutatni róla, hogy az első képen nem jelez semmit a másikon meg újra beléptem a fiók kiválasztás után megjelenik az óránál a jelzés.
-
Android, igaz?
-
@scottibrahim
igen -
Én más hibát jeleznék, ez viszont az asztalinál is észlelhető:
Ha valamelyik játékos orvosi kezelés alatt áll, és ez idő alatt megveszi a gép - mert inkább eladom, mint várjak mondjuk 6 napot - , akkor ugyanúgy jelzi a kezelés végeztét. Erre hiába kattintok rá, hogy oké megnéztem, az üzenet továbbra is ott marad, és ezzel semmit nem lehet csinálni, sem az appon sem az webes verzión, tehát a liga végéig ott marad a jelzés. Sem az újratelepítés sem az újraindítás nem segít ezen a problémán.
A stadionnál viszont ez meg jól működik, tehát ha nem akarom tovább fejleszteni a stadiont, akkor az appon simán elhúzom jobbra az üzenetet, és eltűnik a jelzés is, és később sem dobja fel. -
Ezt jó lenne egy másik, új témában jelenteni a szokásos módon, mert így csak összekeverednek a dolgok.
-
Az eredeti témához: nemsokára lesz egy frissítés, de nem vagyok teljesen biztos benne, hogy ez is javítva lesz azzal, mert nem tűnik olyan hibának, ami sürgős javítást igényelt.