• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Wybór zespołu

Pomoc
    5
    5
    1801
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Daniel Skowronek
      Daniel Skowronek Polish Users last edited by

Pierwszy raz zdażyło mi się że wybierając drużynę której liga ma jeszcze 3 dni przygotowań po wejściu okazało się że jest już po pierwszej kolejce. Nie chce grać w tych zawodach bo te kilka dni są nie do odrobienia. Gdzie zgłosić aby dokonano zmiany natychmiast bo nie interesuje mnie czekanie kilka dni?

Stefan Joptwojmać 1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • Didierluk
        Didierluk last edited by Didierluk

Po pierwszej kolejce mozna złożyć rezygnację. Klub-Zarząd i na dole Złóż rezygnację 😉

alt text

Dovco_HandF 1 Reply Last reply Reply Quote 3
        • Stefan Joptwojmać
          Stefan Joptwojmać @Daniel Skowronek last edited by Stefan Joptwojmać

@Daniel-Skowronek said in Wybór zespołu:

Pierwszy raz zdażyło mi się że wybierając drużynę której liga ma jeszcze 3 dni przygotowań po wejściu okazało się że jest już po pierwszej kolejce. Nie chce grać w tych zawodach bo te kilka dni są nie do odrobienia. Gdzie zgłosić aby dokonano zmiany natychmiast bo nie interesuje mnie czekanie kilka dni?

Tak jak kolega Didierluk napisał. Musisz jednak pamiętaj, że taka decyzja zostanie odnotowana w profilu w postaci rezygnacji. Teraz jest też tak, że w Twojej historii umieszczą zapis z zajęciem pozycji przez porzucony klub. Może nie ma co się poddawać i trzeba podjąć rękawicę? Strata niewątpliwie jest, ale jeszcze nie taka duża, jeśli dobrze transferujesz to nadrobisz spokojnie. Zyskasz cenne doświadczenie:) Nie orientuję się tylko ile kolejek trzeba rozegrać, jeśli ktoś wie niech dopowie.

"Wolę szlifować diamenty niż rzeźbić w gównie"

1 Reply Last reply Reply Quote 3
          • Dovco_HandF
            Dovco_HandF Community Manager @Didierluk last edited by

@Didierluk said in Wybór zespołu:

Po pierwszej kolejce mozna złożyć rezygnację. Klub-Zarząd i na dole Złóż rezygnację 😉
            :thumbsup_tone2:

dovcohandf.osm@gmail.com
            "Imagination is more important than knowledge...“ Albert Einsteintext alternatywny
            We wszelkich sprawach gry - kontakt z adminami tylko w języku angielskim lub częściowo w języku polskim na >>Polskie Forum>>Pomoc
            text alternatywny

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • mihau1878
              mihau1878 last edited by

1 Kolejka minęła, wszystko jasne, więc zamykam 🆗

alt text
              Staff Support-Poland- PL.support@onlinesoccermanager.com

1 Reply Last reply Reply Quote 2
              • 1 / 1
              • First post
                Last post