Wybór zespołu
-
Pierwszy raz zdażyło mi się że wybierając drużynę której liga ma jeszcze 3 dni przygotowań po wejściu okazało się że jest już po pierwszej kolejce. Nie chce grać w tych zawodach bo te kilka dni są nie do odrobienia. Gdzie zgłosić aby dokonano zmiany natychmiast bo nie interesuje mnie czekanie kilka dni?
-
Po pierwszej kolejce mozna złożyć rezygnację. Klub-Zarząd i na dole Złóż rezygnację
-
@Daniel-Skowronek said in Wybór zespołu:
Pierwszy raz zdażyło mi się że wybierając drużynę której liga ma jeszcze 3 dni przygotowań po wejściu okazało się że jest już po pierwszej kolejce. Nie chce grać w tych zawodach bo te kilka dni są nie do odrobienia. Gdzie zgłosić aby dokonano zmiany natychmiast bo nie interesuje mnie czekanie kilka dni?
Tak jak kolega Didierluk napisał. Musisz jednak pamiętaj, że taka decyzja zostanie odnotowana w profilu w postaci rezygnacji. Teraz jest też tak, że w Twojej historii umieszczą zapis z zajęciem pozycji przez porzucony klub. Może nie ma co się poddawać i trzeba podjąć rękawicę? Strata niewątpliwie jest, ale jeszcze nie taka duża, jeśli dobrze transferujesz to nadrobisz spokojnie. Zyskasz cenne doświadczenie:) Nie orientuję się tylko ile kolejek trzeba rozegrać, jeśli ktoś wie niech dopowie.
-
@Didierluk said in Wybór zespołu:
Po pierwszej kolejce mozna złożyć rezygnację. Klub-Zarząd i na dole Złóż rezygnację
:thumbsup_tone2: -
1 Kolejka minęła, wszystko jasne, więc zamykam