ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Herkese mutlu pazarlar. Hava bir yaz havasına giremedi yine
-
-
cümleten hayırlı geceler arkadaşlar.
-
Cümleten Günaydın Arkadaşlar.
-
@osmsüpermenajer Forum kurallarından haberin varmı ?
Sanırım yok flood yapıyorsun sürekli
Benim görevim değil belki ama güzelim formun kalitesini düşürüyorsun -
Selamün aleyküm
Herkese hayrlı günler
Münazara için münazara isteyen/isteyenler buraya gelsin ki buradan devam edelim. Münazaranın en büyük özelliği delil ve kanıtlarla konuşmaktır.
Hala soruma yanıt alamadım. Bendeki coinsleri dillerine dolayanlar nereden ve ne şekilde öğrendiniz bu coinsleri ve neden öğrenme ihtiyacı hissettiniz? Coinsleri öğrenmekte ki amacınız gayeniz niyetiniz nedir? -
@bayram-karakuş said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Selamün aleyküm
Herkese hayrlı günler
Münazara için münazara isteyen/isteyenler buraya gelsin ki buradan devam edelim. Münazaranın en büyük özelliği delil ve kanıtlarla konuşmaktır.
Hala soruma yanıt alamadım. Bendeki coinsleri dillerine dolayanlar nereden ve ne şekilde öğrendiniz bu coinsleri ve neden öğrenme ihtiyacı hissettiniz? Coinsleri öğrenmekte ki amacınız gayeniz niyetiniz nedir?Aleyküm selam.
Kanıt ve delile gerek yok Nereden ne şekilde öğrendiniz nedir yaZamanında kendi ekibine bi ss atmış olabilirsin o dışarı çıkmış olabilir, staff arkadaşlar bütün detayları görebilir
Siz diyince çok coins harcanıyor meraklandık bizde o zamanlar
-
Milli Takımdan ayrılma sebeplerimden birkaçını sıralayayım
- Milli takımda yaşanan bazı şeyleri tasvip etmediğim için
- birtakım entrikalar döndüğü için
- bazı haksızlıklara şahit oiduğum için
Daha sıralayayım mı. Bu sebepler bile benim için milli takımdan ayrılmak için yeterli sebeplerdir
-
Milli Takımdan ayrılma sebeplerimden birkaçını sıralayayım
- Milli takımda yaşanan bazı şeyleri tasvip etmediğim için
- birtakım entrikalar döndüğü için
- bazı haksızlıklara şahit oiduğum için
Daha sıralayayım mı. Bu sebepler bile benim için milli takımdan ayrılmak için yeterli sebeplerdir
Tasvip etmediğiniz şeyleri paylaşabilirdiniz. En azından milli takımı gerçekten düşünen birisi olsaydınız bunu yapardınız ve sizden sonrasında bu durumların devam etmesini bi nebze olsun engelleyebilirdiniz.
Haksızlıklar? Her zaman herşeye herkese göre bi haksızlık vardır, bunu düşünmenize neden olan şeyi açıklayabilirdiniz. Bu çok üstü kapalı oldu.
Entrika Hayat zaten bir entrika
-
@ayrın-men kardeşim senin benle bir sorunu mu var? Durmadan karşılama çıkıyorsun.
-
Tasvip etmediğim konuları o zaman ki Milli Takım sorumlusu yetkili kişiye paylaştım zaten ki. Lakin kendisi de bir yere kadar haksızlıkları önleyebildi ve tasvip etmediğim konularda çözüm üretebildi. Çünkü ne hikmetse biri/birileri tarafından etrafı çevrilip baskı altında tutulunca o da istemeyerek de olsa bazı şeylerin çözümü olmasına rağmen, her defasında o kişi/kişilerce Milli Takımdan ayrılırız restiyle karşılaştığı ve başka şeylerle de karşılaştığı için ister istemez o entrikacıların dediklerini yapmak zorunda kaldı.
-
@osmsüpermenajer senle sorunum ne olabilir ki ?
Hiç bir sorunum yok bu forum kuralları x menajer içinde senin içinde aynı flood yapmamaya özen göster .
Dediğim gibi görevli değilim ama hoş bir görüntü değil -
@bayram-karakuş Allahtan o dönemde Ömer hocam ile birlikte yürütüyorduk da Milli Takımı olaya hakimim Teşekkürler Türkiye
-
Doğru o dönem @aliugurlu61 ve @murat9939 Milli Takım sorumluları iken bi takım nedenlerden dolayı @murat9939 un osm de inaktif olup onun görevinin ne şekilde kime verildiği, Türk ekiplerinden en köklü ve başarılı Turkuaz ekibi ve üyelerine bir takım menajerler ve o menajerlerin yaptığı olaylar, tahrikler ve entrikalar sonucu Turkuaz ekibi ve üyelerini pasifize etmeleri, Milli Takım wp grubunda Milli Takımda yer alan diğer bazı menajerlere o entrikacilar tarafından üslup ve konuşma şekilleri, alaycı ve sert tavırlar, o entrikacıların istekleri yerine gelmediğinde Milli Takımdan ayrılırız deyip rest çekmeler... vs. Bende konulara hakimim yani.
-
Doğru o dönem @aliugurlu61 ve @murat9939 Milli Takım sorumluları iken bi takım nedenlerden dolayı @murat9939 un osm de inaktif olup onun görevinin ne şekilde kime verildiği, Türk ekiplerinden en köklü ve başarılı Turkuaz ekibi ve üyelerine bir takım menajerler ve o menajerlerin yaptığı olaylar, tahrikler ve entrikalar sonucu Turkuaz ekibi ve üyelerini pasifize etmeleri, Milli Takım wp grubunda Milli Takımda yer alan diğer bazı menajerlere o entrikacilar tarafından üslup ve konuşma şekilleri, alaycı ve sert tavırlar, o entrikacıların istekleri yerine gelmediğinde Milli Takımdan ayrılırız deyip rest çekmeler... vs. Bende konulara hakimim yani.
Evet çok sorumluydu Murat9939 Acayip savaşlara katıldı acayip turnuvalarda çok emek harcıyarak bizi temsil etti, kendisine teşekkürleri borç bilirim.
Görevi ne şekilde kime verilmişse; o verilen kişi verildiği andan beri Türkiye'yi en iyi noktalara getirmiştir bunu görüyor herkes
En başarılı ekip sana göre A bana göre B - O yüzden birşey demiyorum. Mesele köklü ekip olmaksa, ekip literatürlerini bilmediğinizi görüyorum. Profillere girip tarihlere bakarak olmuyor o iş.
Tahrik ve entrikalar mı WOW!!!! Video yayınlayıp bütün OSM ile dalga geçen birilerine bu kadar saygı duymanız çok cool
Milli takımda olduğum sürece en az 25 farklı menajere 8-9 farklı ekipten hem de, davet ettim ve oynadılar.
Aksini iddia eden varsa bütün tablolar oynanan maçlar kimlerin ne yaptıkları kayıtlıdır.
Her neyse verdiğim emeği ve başarıları bilen gören benim için yeterli, senin düşüncelerin çok önem arz etmiyor şuan.
-
Münazara benim için çok güzel geçiyor, lakin bu münazaraya test_NL ile değilde TR hesabıyla gelinmesi ve o şekilde devam edilmesi münazarayı daha da kaliteli hale getirirdi.
-
@ayrın-men tamam özür dilerim.
-
@bayram-karakuş Son 2-3 ayda sadece 2 kere yazdığım (TR forumları) için diyorum bir hesap ile yazma gereği duymuyorum. Ayrıca güzel kaçış taktiği
-
Hayırlı Akşamlar Osm Sakinleri