ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Evet, adminler yazmış knock-out sistemli bir lig diye. Boş slotum olmadığı için deneme imkanım olmadı. Ama şanslı kişiler için mükemmel bir anı olacak. Umarım sık sık tekrarlarlar.
-
Gelenek "BoT" ekibinin işi @CnytAkn
-
@mehmetcetintd çok teşekkür ederim kardeşim bundan sonra Wolfsenburg luyuz bide defansta 76 lık yakışıklı arkadaşı forvet oynatın gol kralı olnassa hesabını bana sorun
-
@sultan-çer Coin basarak gücünü 120 yaparsak neden olmasın
-
Menajerler liginde ismi geçen arkadaşları kutlarım
-
selamün aleyküm gençler hayirli başarilar
-
@mrtgll33-test_nl said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Çekemeyenler çok galiba bu insanlar neden bu kadar amaçsız her şeyi eksiliyorlar bunuda eksileyin benim itibar umrumda değil ama biraz hayatın farkına varın ,bir başarı olduğunda saygı duyun kıskanmayın beyler
-
( Ben ve Cüneyt ) Menajerler Liginde Yarı Finale Çıktık Yarın Kazanırsak Beraber Final Oynucaz.
-
Selamunaleyküm
-
@gs_metecan Aleyküm Selam
-
@kaan-thk said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Çekemeyenler çok galiba bu insanlar neden bu kadar amaçsız her şeyi eksiliyorlar bunuda eksileyin benim itibar umrumda değil ama biraz hayatın farkına varın ,bir başarı olduğunda saygı duyun kıskanmayın beyler
Art arda yazmak, gereksiz yazmak, şifre avcılığına soyunmak ya da benzerleri hoş karşılanmayacak ve anında forumdan uzaklaştırılacaktır. Trolleme, tartışmaya yol açma, tahrik etme, alakasız ve/veya konu dışı mesajlar, duygusal yada genel rahatsızlığa neden olacak provakasyonlara izin verilmeyecektir. Aynı şekilde OSM moderatörlerinin, stafflarının ve oyun sahiplerinin yaptığı işleri ve/veya kararlarını alenen eleştirmek yapıcı değildir.
Forum kurallarına dikkat edelim.. Herkesin eksi hakkı var, ben eksilemedim lakin eksileyen kişilere de niye eksiliyorsun demeye gerek yok..
-
@gs_metecan aleyküm selam
-
@kaan-thk said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Bende eksilemedim ama gönderdiği mesajın ekiple alakasını anlayamadım.Bir etkinlik olmuş aynı ekipten 2 kişinin ismi seçilmiş tüm ekiple ne alakası varmış acaba
Siz onların neyi oluyorsunuz da böyle bir mesaj attınız onu da anlayamadık
-
@osmsüpermenajer Kamp basmazlar umarim