ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@hustundel oyun güncellenmesinden bu duruma gelmesinden hiç memnun değilim. Eski sürüm içerik çok daha anlaşılır güzeldi . Simulasyon durumu çok daha iyiydi. Şimdi bir takım şeyler değişmiş . Simulasyon durumunu beğenmiyorum . Fantasy lig kaldırılmış. Server bölümü var mı yok mu ona bile bakamıyorum . Nerde o eski OFM ?
-
@Turkoglu01 Zamanla bir çok şey değişiyor. OSM de zamana ayak uydurdu geri bildiriminiz için teşekkür ederiz
-
ilk başlarda alışmakta zorlansakta zamanla benimsedik, biz oyuna tutkuyla bağlı menajerler olarak yenilikler tabiki isteriz ama bu yeniliklerin biraz daha kullanıcı istekleriyle yapılması bizleri daha çok memnun edecektir
-
@F.S.M.0.13 çok değişmiş kardeşim. Transfer listesine gelen adam maksimum 85 oynaması gerekirken 100 oynuyor . Nasıl bir abartıdır bu . Neden böyle yani ? Demin konu açtım burda sana da yazayım . Transfer listesine konulan oyuncuya teklif yapamıyorum . Serverlerı bulamıyorum. Oyun Beta aşamasında mı anlamadım ki? Daha bunlar hatırladıklarım daha çok şey var
-
@Turkoglu01 yaklaşık 1 sene önce köklü değişiklikler oldu oyunda, bu süreç alışma konusunda çok zorlu oldu hatta oyunu bırakanlar oldu ama yavaş yavaş bizler benimsemeye başladık bence sizde alışma sürecini beklerseniz değişikliklerin olumlu olduğunu düşüneceksinizdir
-
@F.S.M.0.13 umarım alışırım yoksa ben de herkes gibi 2009 dan beri oynayanlardanım . Keşke hiç değişmeseydi en azından böyle tümden .
-
@Turkoglu01 devam etmenizi dilerim her köklü değişiklik ilk başlarda zor gelir bilirsiniz yoksa kırmızı bileti bazen özlemiyor değiliz
-
@F.S.M.0.13 Evet her şeyi özlüyoruz
-
@Turkoglu01 ben seni hangi ekipten tanıyorum hocam
-
@F.S.M.0.13 Vallaha girmiştim bir ada ama sonra aktif olmadım pek unuttum dolayısıyla fazla takılmadım yani forum ekip yerlerinde
-
@Turkoglu01 anladım hocam umarım oyuna devam edersiniz
-
@F.S.M.0.13 umarım hayırlı ramazanlar , iyi günler
-
@Turkoglu01 teşşekürler hocam yeni versiyonda takıldığınız yer olursa elimizden geldiğince yardımcı oluruz. iyi oyunlar
-
@Sosyokrat marabana maraba kardeş
-
@F.S.M.0.13 nasılsınız ?
-
@Sosyokrat iyiz kardeşim ya sen nasılsın
-
@F.S.M.0.13 iyiyiz abi iftarı getirmeye çalışıyorum
-
@Sosyokrat allah kabul etsin kardeşim cümlemizin oruçlarını
-
@F.S.M.0.13 amin abi