Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Csalás jelentésének elbírálása

Segítség
    3
    5
    751
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Speedfighter
      Speedfighter Hungarian Users last edited by

Üdv! Érdeklődni szeretnék, hogy egy csalás bejelentésétől számítva mennyi idő szükséges általában az elbírálására. Visszajelzést nem kaptam csak annyit látok, hogy a delikvens továbbra is aktív és csal továbbra is. Visszajelzés nélkül pedig nem tudom, hogy foglalkozva lett az üggyel, esetleg nem történt csalás (ami kizárt, mert egyértelmű) vagy én nem csináltam jól valamit. Vagy talán a mostanában döcögő rendszer kavarta össze a dolgokat.

STAR WARS 67 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • STAR WARS 67
        STAR WARS 67 Hungarian Users @Speedfighter last edited by

@Speedfighter 1-2 nap..van egy másik topic amely erről szól itt,olvasd el !

STAR WARS 67 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • STAR WARS 67
          STAR WARS 67 Hungarian Users @STAR WARS 67 last edited by

@STAR-WARS-67 "Többszörös csalók " címszó alatt találod itt

Speedfighter 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Speedfighter
            Speedfighter Hungarian Users @STAR WARS 67 last edited by

@STAR-WARS-67 Köszi! 🙂

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • scottibrahim
              scottibrahim Community Manager last edited by

Hát, én általában még aznap elbírálom, vagy legalábbis megpróbálom, de úgy általában 24 órán belül szeretem lezárni az ügyeket. Ha nem kaptál semmilyen visszajelzést és nem tűnt el az illető, az két dolgot jelenthet. Vagy nem csaló, vagy nem volt elegendő bizonyíték a csalás megállapításához. Ha úgy érzed, hogy tényleg csalnak, akkor jelentsd őket addig, amíg nem történik valami az ügyben, engem nem zavar, ezért vagyok itt. De egy jó tanács: ha valakit az igazolásai miatt akarsz jelenteni, akkor ne a "Több fiók használata" kategóriát válaszd a jelentés megírása közben, mert ezzel így nem tudok mihez kezdeni.

Gallus in suo sterquilinio plurimum potest.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • 1 / 1
              • First post
                Last post