Ekiple İlgili Sohbet
-
- Seçimler 2 tecrübeli (ana slotunda 650 maç ve üzeri ) diğer 3 kişi ana slotunda 650 maç altında olacak şekilde oyun bilgisi yeterli olan kişiler arasından seçilecektir. (650 maç turnuva kuralı tecrübe maça göre olmaz benim düşüncem ama böyle bir kısıtlama getirmişler u21 olduğu için) daha detaylı bilgileri turnuva sayfasından bakabilirsiniz.
Kayıtlar açılmıştır, mesaj atan herkese teşekkür ederiz, kadrolar 20 haziranda bildirilecek kadroların belirlenmesi bu tarihten önce burada yayınlanacaktır
-
Sosyal medya ve diğer ulaşım araçları üzerinden yaşadığınız polemikleri buraya taşımayın aksi halde ceza vermek zorunda kalacağız...
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
Uzun süredir paylaşmıyordum. Son durum.
SON GÜNCELLEME: Haziran 16, 04.00 (GMT+3.00)
-
@mehmetcetintd Revenge gerilerden sessiz ve derinden geliyor galiba?
-
Selamun aleyküm Günaydın Hayırlı Pazarlar Arkadaşlar. Bende TURKUAZ ANADOLU Ekibinde Galatasaray SK İle olan Ekip savaşından sonra Ekipten Ayrılma Kararı Aldım İnşallah Hayırlısı Olur.
-
@gs_metecan Evet. Savaş kaybetmeden neredeyse, yere sağlam basa basa geliyorlar. Yakın zamanda Top-20, Top-10'da göreceğiz gibi kendilerini.
-
@osmsüpermenajer Aleyküm selam. Hayırlısı olsun
-
@mehmetcetintd hayırlısı olsun mehmet durumu biliyorsun zaten neden ayrıldıgımı uzun söze hiç gerek yok.
-
Biliyorum ben evet. Yeni ekibinde başarılar.
-
@mehmetcetintd Teşekkürler
-
@mehmetcetintd Tugas top 20 de en az savaş kazanan (67) gözüküyor.Toplam yaptığı savaş hakkında bi rakam yokmu?
Revenge haricinde gerilerde Dynamis ve Union Of The Supremes te dikkat edilmesi gereken ekiplerden gibi.
@OSMSüperMenajer Hayırlısı olsun.
-
@gs_metecan Maalesef kaç savaş yaptıkları hakkında bir veri sunmuyor sistem. Ancak tek tek sayılması gerekiyor. O da insan işi değil. Beni favorim Lusos. Bir gün liderlik koltuğunda görebiliriz diye düşünüyorum onları.
-
@mehmetcetintd Lusos sağlam evet..Sayılı ekiplerden denebilir yabancı olarak.
-
@gs_metecan tugas ekibinin üyeleriyle girdiğim bir ingiltere premier liginde kapışmıştık. newcastle united ile başarılı bir sezon geçirmiştim. çok da iyi değiller bence. 541 5311 442 451 ve 433 oynuyorlardı. en zorlandığım taktikleri 541 ve 5311di. diğerlerini daha rahat yendim.
bu benim sonucum
bu danilo abe'nin sonucu (baştan sona 541b ve 5311 oynadı)
bu renan pereira2'nin sonucu
bu robynho alves'in sonucu
bu diego coka'nın sonucu
scorzinho da fulhamı yönetiyordu onu da yenmiştim ama sonradan istifa etmişti -
@gegenpresser Sıradan önemsiz bir ligde 2-3 menajerlerini yendiniz diye bu ekip "çok da iyi değiller" ifadesini mi hak ediyor cidden? Menajerlerinin veya ekibinin profillerini girseniz bile yeter. Ayrıca kaptanları Maycon'dan (Cidadewap) diğer çoğu menajer milli takımda bile yer aldılar. Yeni savaş sistemi değilde 2010'dan beri hep zirveyi zorlamış güçlü bir ekip. Yani bence senin bu yorumun bilemiyorum
-
aynen murat kardeşime katılıyorum ligte tugas ekibinde bulunan 1 kaç menajeri yenmeniz onların veya ekibin güçsüz oldugu anlamına gelmiyor bizlerde liglerde bizden güçlü olanları yenip bazen oyuna yeni başlamış menajere bile yenilgi aldığımız oluyor.
-
@mrtgll33-test_nl Ben de sana katlıyorum kaptan. Sadece ligde birkaç menajeri yenmek de değil mesele. 24 ünü de yenebilirsin ancak bireysel turnuvalar/ligler ile savaşlar birbirinden çok farklı 2 kulvar. Birinde yenmeye oynarsın diğerinde yenilmemeye.
-
@mehmetcetintd Emeğine sağlık hocam iyi bir çalışma olmuş. İlk 100 ekipleri genel olarak güçlü bence. Savaşta hafife aldığınızda cezayı kesiyorlar, savaşlar bireysel liglerden çok daha farklı oynanıyor. Yeni başlayanların özellikle ilk 100e girecek olan ekiplerin bu konuya dikkat etmesi gerekiyor