Ekiple İlgili Sohbet
-
@Kaiser-Brian-Clough Teşekkürler Aynen kupa maçları var bugün inşallah 2 de 2 yaparız, destek ve takip için teşekkürler
-
WCC 2016'da sizce kim şampiyon olur? İspanyollar mı İtalyanlar mı ? Üşenmedim tüm sayfaları inceledim. İnsanın boş olması böyle bişey. Keşke biz de oralarda olsaydık. Benim gönlüm daha eski olması sebebiyle nostaljiye olan ilgimden dolayı Furia'dan yana. Ancak Italyanlar da Lusos gibi bi ekibi yarı finalde eleyerek geldiler. Biraz Şampiyonlar Ligi finalinin rövanşı gibi duruyor ne dersiniz ? Juventus'un intikamı alınır mı
-
@Kaiser-Brian-Clough said in Ekiple İlgili Sohbet:
WCC 2016'da sizce kim şampiyon olur? İspanyollar mı İtalyanlar mı ? Üşenmedim tüm sayfaları inceledim. İnsanın boş olması böyle bişey. Keşke biz de oralarda olsaydık. Benim gönlüm daha eski olması sebebiyle nostaljiye olan ilgimden dolayı Furia'dan yana. Ancak Italyanlar da Lusos gibi bi ekibi yarı finalde eleyerek geldiler. Biraz Şampiyonlar Ligi finalinin rövanşı gibi duruyor ne dersiniz ? Juventus'un intikamı alınır mı
Ahaha asıl favorim yarı finaldeki Pejabat Teras ekibiydi, çünkü gerçekten iyiler.
Ama bu ekip hakkında bir şikayet aldım ve incelemelerim sonucu ekibi W.O ilan etmek zorunda kaldım hükmen yenildiler.
Finalde Favorim FURIA, orada bulunan menajerler ile iletişimdeyim. Gerçekten iyiler ve istekliler. İtalyanlarda yeni bir ekol ve iyiler gerçekten; kaptanları tam bir yönetici
Takip ettiğimiz kadar Harika bir savaş geçiyor, Türk ekipleri olarak şanssız bir dönem geçirdik.
Akıncılar iyi başarı yapıp gruptan çıktı ama devamı olmadı.
Bu sene organizasyonu için Adilmo ile planlarımız var yeni format düşünüyoruz hem WNT hem WCC için; olursa yeni güzel etkinlikler ile geleceğiz. Türk ekipleri de Emin'im daha iyi işler yapacak
Ama çok uzun soluklu bir turnuva; gerçekten enerji ve oyuna bağlılık olması lazım, yoksa çok zor.
-
@mrtgll33 said in Ekiple İlgili Sohbet:
@Kaiser-Brian-Clough Teşekkürler Aynen kupa maçları var bugün inşallah 2 de 2 yaparız, destek ve takip için teşekkürler
Kupada 2 de 2 yaptık şükür
-
Beni en çok şaşırtan Pejabat Teras oldu biliyor musun ? Yarı finale kadar gelip yarı finalde de baya ezmişler Furia'yı. Ne oldu da elediniz ? 1 yıl turnuva yasağı gelmiş bide sanırım.
-
@Kaiser-Brian-Clough Turnuva gidişatını olumsuz etkileyecek şeyler oldu diyeyim, detaylı bilgi paylaşımı sadece destek ekibine yapılabildiği için açıklayamıyorum Tabiki rakip takımın bağlı olduğu OSM Destek Ekibine en detaylı halini açıkladık
-
@mrtgll33 Bazen kupa tek başına savaşın geleceğini etkiliyor. Yarı finale dört kişiyle girince ekstra 200 puan demek. Finale girsen 150 puan demek. Lig maçlarında kaza yaşandı diyelim kupa tek başına o zararı tazmin etmeye yarayabiliyor Ezip geçin. Blitzkrieg taktiği uygulayın
-
@mrtgll33 said in Ekiple İlgili Sohbet:
@Kaiser-Brian-Clough Turnuva gidişatını olumsuz etkileyecek şeyler oldu diyeyim, detaylı bilgi paylaşımı sadece destek ekibine yapılabildiği için açıklayamıyorum Tabiki rakip takımın bağlı olduğu OSM Destek Ekibine en detaylı halini açıkladık
Anladım. Classified info diyosun
-
@Kaiser-Brian-Clough Biraz öyle oldu mecburiyetten
-
@Kaiser-Brian-Clough Bugün bütün maçlar rakip ile 2 ev 3 dep maçı şeklinde, yani baya kritik bir gün
-
Hayırlı günler dostlar.
-
Tüm Ekiplerimize başarılar diliyorum umarım kisa zamanda istedikleri başarıları elde ederler
-
@Kaiser-Brian-Clough Şuan kupa da 5 vs 3 şeklinde avantaj bizde, inşallah kupaya gerek kalmadan alırız
-
@Sultangazililer1 İnşallah :pray_tone5:
-
Herhangi bi ekipte olmadan ekipler forumunda bu kadar çok konuşan menajere Brian Clough denir Brian Clough the Big Mouth The Damned United arkadaşlar. İzleyin izlettirin. Tarihin gördüğü en iyi bir kaç menajerden biri olan saygıdeğer Cloughie abimize rest in peace diyoruz. RIP
-
@Kaiser-Brian-Clough Türkçe yazsanda bizlerde anlasak be kardeşim
-
@F.S.M.0.13 saygı ve rahmetle anıyoruz diyor abi