Ekiple İlgili Sohbet
-
615 ekibe giriş isteği Hepsini alsak mı acaba? @F-S-M-0.13
-
@mrtgll33 Kaptan ekibimize bu kadar giriş isteği normal birşey :hugging:
Lakin Mobil platformda Ekipler kısmı gerçekten güzel duruyor. Değil mi @F-S-M-0-13 Badim -
@sistematikci Aynen badim karizma olmuş
-
@f-s-m-0-13 herhalde aralarında iyi olanlar da vardır yani 615in tamamı da reddedilmez Mesela ben (tabi ki )şaka
-
Hedef 1 milyon üye @F-S-M-0-13 @sistematikci
-
@f-s-m-0-13 @mrtgll33 abi barya beni güldürdünüz ALLAH da sizi gülsürsün Ama güzel kampanya buradan Aziz Başkana saygılar
-
Eskisi gibi ekiplerde sohbet kısmı açılmış diyorlar GB'nin son zamanlarda yaptığı en güzel değişiklik olabilir.
-
ekip sohbeti yeniliğini bende beğendim, iyi olmuş :thumbsup_tone3:
-
@aliugurlu61 Ben ilk ekip kurduğumda sıralamam yaklaşık 800 bindi şuan sıralamam 200 bin ama ekipte halen 800 bin diye gözüküyor nasıl düzelir.
-
ekip ana hesabındaki puanı esas alır. ana hesabında 700 binlerdesin. 200 bin alt hesaplarında.
-
RED DEVİLS ekibi ( @gorkemsan @abdulkadir-fırat @Tunahan-KARAOĞLU @TolgaGüroğlu2 @ÜNGÖR19 ) olarak SEVDAMIZ FUTBOL ekibine teşekkür ederiz. @Fabiocapello58 @AKIN-CAKMAK-78 @buyuk.altay35 @Ersel-DEMİRSPORLU @murat9939
-
@ofmanager_ Tebrikler uluslar arası turnuvalarda görmek isteriz sizleri
-
@di̇ço55 Çok teşekkür ederiz hocam. İnşallah , biz de hızlı bir şekilde tecrübelenip arkanızdan Türk ekipleri olarak gelmek istiyoruz. Bu arada yarın da oldukça tecrübeli bir ekip olan Romanian Revolutionists ekibiyle savaşımız başlayacak, buradan duyurmak istedim : )
-
@ofmanager_ Tecrübe için gayet iyi bir rakip tablo atarsınız savaş boyunca şimdiden başarılar dilerim
-
@di̇ço55 atayım hocam iyi olur, çok teşekkür ederiz : )