Ekiple İlgili Sohbet
-
@Kaiser-Brian-Clough Güzel dileklerin için teşekkür ederim abi iyi günlerimiz geçti beraber dilerim yine beraber oluruz.
@sistematikci Eyvallah abi güzel çalışmalarımız olmuştu o zamanlar -
slm oyun çok güzel fakat birazadaha güeleşitrmekede yarar var derim örneğin takımalarımız avrupa maçlarınada çıksınlar istiyoruz tüm ekibin emeğine sağılık teşekürler
-
Cümleten Günaydın Arkadaşlar OFMSüperStar ismi adıyla dün ekibimizi kurduk Allah nasip ederse kalıcı ekib olmaya kararlıyız vede başarılı olacağımıza inanıyorum.
-
iyi günler ekip savaşlarında 4.savaşımız sürekli ispanya ligi oluyor başka bir lig seçme şansımız yok mu?
-
@seheryeli95 Maalesef şuanda yok. İlerde değişim olabilir daha belli değil.
-
MAAŞALLAH yeni sistem ilk 100 sıralamasında çok fazla Türk ekibi görünüyor..Özellikle forumlarda temsil edilen Trabzonspor ve Akıncılar Birliği ekiplerini ilk 100 içerisinde oldukları için tebrik ediyorum..Umarım kısa sürede daha üst sıralarda olursunuz..Forumlarda bulunmayan diğer Türk ekiplerimizide canı gönülden tebrik ediyorum..Herkese başarılar..
-
@gs_metecan Hocam sıralamanın ekran görüntüsünü atabilir misiniz buraya? Veyahut nereden görüyorsunuz? Android'de ben göremiyorum bunları.
-
@kaiser-brian-clough Android sürümünde ekip kısmına girince gözüküyor top100 diye OSM sürümünün güncel olduğundan emin olun.
-
@gs_metecan Teşekkür ederim işşallah Akıncılar Birliği ekibi olarak daha üst seviyelere çıkacağımıza inanıyorum hayırlısıyla 3. savaşıda kazanmamıza az kaldı 3 te 3 yapacaz 4. savaşa başlıyoruz Savaşa katılan arkadaşlarıma canı gönülden başarılar.
-
@osmsüpermenajer Tebrikler umarım başarılarınız daim olur güzel gidiyorsunuz
-
@GS_METECAN Teşekkürler, sizlere de başarılar.
-
Akıncılar Birliği Ekibi Olarak Ekip Savaşında 3 koldan Mücadele Ediyoruz Tam Gaz Yola Devam.
-
This post is deleted!
-
@cnytakn Teşekkürler. Sizlere ve bütün Türk ekiplerimize de başarılar. İstiyoruz ki daha fazla Türk ekiplerimiz üst sıralarda olsun..İlk 100 Türk ekiplerinden olsun..Mesele bizimde şu sırada bu sırada olmamız değil..Sıralamada gelip geçici şeyler..Bugün bizim ekip olur oralarda, yarın başka bir ekip..Tabiki gönlümüzden geçen her zaman Türk ekiplerinin olmasıdır..Sıralama düşer çıkar..Mesele birlik bütünlügümüzün, Türk ekiplerinin kurmuş olduğu dostluğun her zaman yukarılara çıkmasıdır.Yeni sıralamada da çok fazla Türk ekibinin olması bizi çok fazlada memnun ediyor..Umarım her zaman en iyisi olur, olacaktır...
Herkese kolay gelsin
-
Akıncılar Birliği Ekibi Olarak Yükselişe Devam Ediyoruz Bütün Ekip Arkadaşlarımı Tebrik Ederim.