EKİP İLE İLGİLİ
-
Bu konu hakkında birçok başlık açtım ancak her seferinde aynı cevabı aldım. Ekipler şöyle savaşır şu şekilde savaşır , 5 e 5 gibi. Daha ekip kurmadığım halde bundan bahsedeliyor. Neyse asıl sorum şu bu ekibin anasayfası wix , facebook , instagram tarzı sayfalarda da olabiliyor mu? Oluyorsa kaç gün bekliyorum? Veya ekibim açıldığında bana bir ileti geliyor mu? Bu soruların cevabını acil verebilen olursa sevinirim. Çünkü oyun içinde arkadaşlarla farklı şeyler denemek istiyoruz ancak ilgilenen yok. Şimdiden teşekkürler..
-
@TOGANMUSTAFA said in EKİP İLE İLGİLİ:
Bu konu hakkında birçok başlık açtım ancak her seferinde aynı cevabı aldım. Ekipler şöyle savaşır şu şekilde savaşır , 5 e 5 gibi. Daha ekip kurmadığım halde bundan bahsedeliyor. Neyse asıl sorum şu bu ekibin anasayfası wix , facebook , instagram tarzı sayfalarda da olabiliyor mu? Oluyorsa kaç gün bekliyorum? Veya ekibim açıldığında bana bir ileti geliyor mu? Bu soruların cevabını acil verebilen olursa sevinirim. Çünkü oyun içinde arkadaşlarla farklı şeyler denemek istiyoruz ancak ilgilenen yok. Şimdiden teşekkürler..
Merhaba, ekip anasayfasını geçerli bir URL adresi ile istediğiniz site yapabilirsiniz.
Gün olarak beklemenize gerek yok, ekibiniz gerekli üye sayısına ulaşır ve aktif olursa ayarlardan bu işlemleri yenilerseniz 5-10 dk sonra sayfanızda görüntülenir. URL tarzı şeyler için size bildirim gelmez, ayrıca ekibe menajer alımlarında mesaj alırsınız.
İlgilenen yok kelimeniz çok anlamsızca, açtığınız başlıktan size cevap verilmiş; eğer verilmemiş olsa haklısınız. Umarım mesajımız size yardımcı olmuştur.