Wijzigingen niet opgeslagen


 • Clubslot: Clubslot 1 (Hoofdaccount)
  Tijd van optreden: Tussen 20:30 op 19 mei en 11:00 op 20 mei
  Team: Jonava, Litouwen
  Screenshot(s): http://imgur.com/ZNn8cOM http://imgur.com/uefcXBd http://imgur.com/gBDSHng
  Apparaat: PC browser
  Browser: Opera
  Beschrijving: Gisteravond heb ik bij Jonava vier man op de TL gezet, een aanvallende middenvelder met volgens mij 65 aanval en 60 verdediging genaamd Neto van vierentwintig jaar gekocht, sponsors aangesteld, en een scoutopdracht van talentvolle aanvallende middenvelders van 60-69 gedaan, ook stadionupgrade gekocht en training ingesteld. Ik kom vanmorgen op mijn OSM: niks ervan is opgeslagen. Scout is niet weg, moet sponsors nog instellen, niemand getraind, zelfs die middenvelder die ik had gekocht zit niet meer in mijn team. Ik ben volgens mij (ik weet dit niet zeker maar heb het vermoeden wel) zelfs het geld wat ik voor die Neto heb betaald WEL kwijt. Misschien kan iemand dat checken, ik heb nu 1,56M en weet niet zeker of dat het startbedrag is bij Jonava.

  Dit zijn in ieder geval mijn problemen. Ik begrijp het natuurlijk wel als dit niet terug te draaien is (als dit wel kan wil ik het natuurlijk graag weten) maar hoe kan ik dit voor de volgende keer voorkomen?

 • Moderator NL

  @Isaac-the-Best_NL

  Zou je nog willen vermelden op welke server je speelt, dan kunnen we het doorgeven.

  Ik denk niet dat er iets is dat je zelf kan doen om dit te voorkomen. Mogelijk was dit een eenmalige glitch en als het wel een bug is dan zullen de developers dit moeten fixen.


 • @FC-Eddie_NL Server Thierry

 • Moderator NL

  @Isaac-the-Best_NL

  Ik heb je melding doorgegeven aan Gamebasics. Je zal nog even moeten wachten tot maandag voordat er naar gekeken kan worden.


 • @FC-Eddie_NL Bedankt!

 • Moderator NL

  @Isaac-the-Best_NL

  Gamebasics heeft dit probleem niet kunnen reproduceren, wat ik eigenlijk ook al wel had verwacht. Verder ook geen andere meldingen hierover binnengekomen. Mocht je login van de avond op 19 mei via de app geweest zijn, dan zou het kunnen dat je offline was, waardoor de gegevens niet naar de server waren verzonden. Indien beide logins via website waren gok ik op een eenmalige glitch.

  Mocht het nogmaals gebeuren dan mag je het weer melden. Gamebasics gaat dan verder zoeken wat het probleem zou kunnen veroorzaken.

Log in to reply
 

Looks like your connection to OSM Forum was lost, please wait while we try to reconnect.