• Hungarian Users

  Egy kérdésem-kérésem lenne az üzemeltetők felé.Nem lehetne megoldani azt,hogy adott játéknapon a szimuláció kezdete után már ne lehessen az aznapi meccsre edzőtábort tenni? Mindez azért vetődött fel bennem,mert a közelmúltban már történt olyan hogy a 20.órai kezdésű szimuláció még 23. órakor is tartott és az ellenfél valamikor 22. óra után tett tábort.S a rendszer elfogadja az aznapi meccsre,holott ha a szimu nem késne állandóan,akkor ez már a másnapi meccsre lett volna érvényes.Tehát azt kérném,hogy szabályozzák ezt be úgy,hogy edzőtábor a kezdő sípszóig legyen alkalmazható és ha valaki utána akar élni vele,az mát a következő napra legyen érvényes.Köszi !

 • Hungarian Moderator

  Hello,
  Gondolom azt tudod hogy működik ebben a játékban a szimuláció.
  Maradjunk a te példádnál az adott szerveren megkezdődik a szimu 20 órakor szépen el kezd haladni, a szerver szimujának kezdése nem a te ligád szimulációs idejét jelenti.
  Az összes liga közül a te ligád szimuja 23-kor van, a kezdő sípszó ahogyan te mondtad 23 órakor van és nem 20 órakor, sőt még 23 óra után is lehet szimu egyes ligáknak.
  Az hogy a játék kiírja hogy mérkőzés folyamatban nem jelent semmit, nem történik semmi csak hogy elindult az adott szerver szimulációs ideje.
  A tábort a kezdő sípszóig kell megtenni ez bármikor lehet, akár 1 perccel előtte is.
  Az általad kért "edzőtábor a kezdő sípszóig legyen alkalmazható" ez most is így van.

  Ne keverjük a szerver kezdését, a saját ligád kezdési időpontjával.

 • Community Manager

  Rosszul írta ki a szimulációs időpontot egy bug miatt, nem nyolckor indult a meccs.

 • Hungarian Users

  @scottibrahim ok-de ezzel jól megszivat,nem ? mert ne kelljen már azért 23 óráig ébernek lenni,mert egy gyengébb csapat edzővel mondjuk megver mert nem tudom lereagálni..szerintem ez hiba vagy nem egyértelmű !

 • Hungarian Users

  számomra ezek a feliratok.."mérkőzés kezdete 20.00 és mérkőzés folyamatban " eléggé egyértelműek és mintha engem támasztanának alá.Lehet hogy belekeveredik a server szimulációja és a többi liga is,de nem lehetne ezt minden ligára kiszűrni? Szerintem,ha nektek van igazatok s miért ne lenne,ez marhára zavaró és bosszantó.Valahogy egyértelművé,nyilvánvalóvá kellene tenni a feliratozást hogy ami ott megjelenik az azt is jelenti .

 • Community Manager

  Leírom még egyszer: egy bug miatt rossz időpontot írt. Nem 20 órakor kezdődött a mérkőzésed, hanem egy későbbi időpontban. Ha nem is percre pontosan, de azért általában elég jól előrejelzi a játék, hogy mikor kezdődik a mérkőzés. Itt most csak annyiról volt szó, hogy néhány szerveren változtattak a szimuláció kezdési időpontján és a visszaszámláló óra nem követte ezt. Egyszeri dologról volt szó, nagyon sajnálom, hogy ilyen komoly problémákat okozott.

 • Hungarian Users

  @scottibrahim tévedsz..ez nem egyszeri dolog,hanem folyamatosan van 1-2 órás késés a kiírthoz képest ! de nem lovagolok tovább a témán mert úgysem lehet mit tenni