(L)egia Warszawa
-
@damiś27 Dąbrowski grał w drużynie z mojego miasta kiedy to grała w IV lub III lidze więc co on robi w Legii to nie wiem bo niezłe z niego Niech w końcu zainwestują w porządnych graczy to będą sukcesy,spójrz jak Slavia się wzmocniła a ma mniejszy budzet od Legii tylko u nas to biorą do kieszeni zamiast inwestować
-
-
@daroo933 said in (L)egia Warszawa:
@cezarro Myślę,że dadzą radę. Astana gra u siebie bardzo dobrze i jak wiesz wygrywała lub remisowała z lepszymi zespołami niż Legia na wyjazdach nie jest już tak kolorowo Ponad to ta sztuczna murawa też swoje robi! :slight_smile:
Zgodzę się z Tobą , chociaż ostatnio brzydko się o mnie wyrażałeś :slight_smile:
-
Fotoreportaż z Kazachstanu
-
@maloba said in (L)egia Warszawa:
@cezarro 0-2 ? raczej 2-0 a wlasciwie juz 3-1 i chyba czar prysl chyba ze wydarzy sie jakis cud nad wisla ...
Kiedyś , w dawnych czasach ,już miał miejsce taki " cud nad Wisłą " , kiedy to Legia po porażce w pierwszym meczu z Panathinaikosem Ateny 2-4 odrobiła straty wygrywając u siebie 2-0 Oby i tym razem tak było.
-
Trochę zazdroszczę Astanie tych ich dwóch silnych murzynów w ataku :muscle_tone3: Takich mogła by mieć Legia w swoim składzie . Wprawdzie mamy w Legii dwóch murzyńskich napastników , Chukwu i Sanogo , lecz nikt ich jeszcze nie widział na boisku ,ponieważ jeden ma za małe buty a drugi jest kontuzjowany od pół roku
-
Do sztabu szkoleniowego Legii Warszawa dołączył 28-letni Paweł Kozub. Kozub w przeszłości występował w drużynie Legii Warszawa grającej w Młodej Ekstraklasie. Ostatnio był grającym trenerem Ogniwa Piwniczna Zdrój.
-
@pawelzylicz said in (L)egia Warszawa:
Do sztabu szkoleniowego Legii Warszawa dołączył 28-letni Paweł Kozub. Kozub w przeszłości występował w drużynie Legii Warszawa grającej w Młodej Ekstraklasie. Ostatnio był grającym trenerem Ogniwa Piwniczna Zdrój.
Buahahaa ,ale jaja , trener z A-klasy ma być w sztabie szkoleniowym Legii Warszawa ??? Myślałem że to jakiś żart ,ale niestety to prawda
-
@pawelzylicz said in (L)egia Warszawa:
@cezarro Ale młody trener Niech się uczy w Warszawie, myślę, że jego rola będzie takiego stażysty, Ma nabierać doświadczenia, podawać piłki, stawiać pachołki itp
okazuje się że ma jednak mieć nieco bardziej odpowiedzialne zadania niż podawanie piłek
-