• Heeft de fitheid van spelers nog wel zin. Ik verlies vandaag met 5-2 van een team waar zijn hele team bijna in het geel zit en zelfs 1 oranje. Al mijn spelers zijn topfit en toch verlies ik met ruime cijfers. We hebben wel alle twee een tk ingezet maar dat zal niet veel uit moeten maken.
    Dit stoort mij al best lang dat je verliest van teams die super moe zijn. Een fit team zou toch meer voordeel moeten hebben?


  • @arriva-vs-gvb_NL Ervaar hier hetzelfde, betere spelers die 100% fit zijn en het moraal op 100% , en dan speel je thuis tegen een ploeg met mindere teamwaarde en waarvan de helft van de spelers een rood,oranje balkje achter hun naam hebben en dan verlies je nog , zelfs dus met dezelfde opstelling. En dan zie je bijvoorbeeld ook nog eens dat ze drie dagen geleden ingelogd hebben. Zal dus wel niet zoveel voordeel opleveren. :thinking:

  • Moderator NL

    @arriva-vs-gvb_NL

    Fitheid heeft nog zeker wel invloed, alleen zijn er ook andere zaken die invloed op de uitslag hebben. Jou gemaakte tactiek kan verkeerd uitpakken, je kan een rode kaart krijgen of gewoon een flinke hoeveelheid pech hebben. It's all in the game.