• Dutch Users

  Ik zit in een competitie met een duidelijke cheater. Hij verkoopt spelers van ploegen voor de maximum prijs en koopt dan de beste spelers voor een minimum prijs. Ik heb deze echter al aangegeven als cheater maar er lijkt niets te gebeuren (een week later doet hij deze transfers nog steeds).

  Waarom wordt deze speler niet uit de competitie verbannen? want ik sta gelijk eerste in de rangschikking, maar zo is het geen eerlijke strijd.


 • @w.soetaert_NL
  Je zegt: Hij verkoopt spelers van ploegen voor de maximumprijs. Verkoopt hij zijn spelers aan dezelfde teams in jouw competitie, of zet hij ze gewoon op de transfermarkt en worden ze dan verkocht?

  Ten 2E: De beste spelers voor de minimum prijs? Koopt hij dus via onderhandelingen de beste spelers van teams uit jouw competitie voor het minimale bedrag wat ze waard zijn?

  Ik heb even gekeken welke competitie je bedoelt, en naar aanleiding van wat ik heb kunnen zien bedoel je de manager die Arsenal managet in de Engelse competitie waarin jij Everton managet of niet? Aan zijn transfers te zien snap ik wat je bedoelt met , maar het verkopen voor maximale prijs binnen zijn eigen competitie (waarin jij dus ook zit) is 4 keer gebeurd, maar wat nou blijkt is dat deze clubs waaraan hij deze spelers verkocht heeft binnen deze competitie helemaal geen managers hebben

  De clubs waarom het gaat: Swansea City, Manchester United & Crystal Palace . Deze 3 clubs hebben alle 3 geen managers op het moment

  De managers in jouw competitie die wel een club managen hebben geen transfers gedaan met Arsenal de afgelopen 4 speelronden. (Bijgevoegd daarvoor een screenshot)

  Kan je mij wellicht vertellen of deze 3 clubs waaraan hij deze spelers voor de maximumprijs binnen jouw competitie heeft verkocht hiervoor managers hebben gehad?

  Ik snap dat je hem wellicht als cheater verdenkt, maar geen bewijs is en blijft geen bewijs. Zolang deze manager waar jij het over hebt (ik weet zijn manager-naam, maar ik noem hem niet vanwege Privacy en dergelijke) geen transfers voor min / maximumprijs maakt naar clubs in jouw competitie die ook een manager hebben (dan moet dit wel meerdere malen bij wellicht dezelfde club gebeuren), vrees ik dat de Moderators hem niet zullen schorsen.

  Ik wens je nog al het geluk in de competitie om hem te winnen

  Met vriendelijke groet,

  The Master Of Dank Memes

  0_1496822612671_upload-ea551ce2-4aee-411a-ba3d-8bd664b52e19 Dit is het screenshot met managers in jouw competitie (behalve jij en de manager waar je het over hebt). Geen van deze managers heeft de afgelopen paar dagen transfers met Arsenal gehad voor de minimale of maximale prijs van een speler. Deze managers maken dus geen deel uit van deze "cheater"

 • Dutch Users

  Er is meermaals een Manager bij Manchester United geweest, en telkens is die na de transfers weer weggegaan, telkens ging het om een manager die nog geen wedstrijden had gespeeld. Raar dat een 'nieuwe manager' een ploeg met doelstelling 1 gaat managen dat na circa 15 speelrondes die doelstelling nooit meer kan halen...

 • Dutch Users

  0_1496824011909_1.PNG

  Het is ook raar dat een team 'zonder manager' zoveel transfers doet. Kijk vooral naar Ramos. Hij koopt hem voor 24Miljoen. Een dag later verkoopt hij hem voor 12Miljoen aan rararara Arsenal.

  Je kan hier ook zien dat Arsenal zijn slechtere spelers verkoopt (Ramsey en Chamberlain) voor de maximum prijs aan Manchester...

  duidelijker kan een Cheater volgens mij niet te werk gaan.

 • Community Manager

  Het topic even verplaatst naar het hulp forum

 • Community Manager

  @w.soetaert_NL
  Dergelijke zaken worden niet via het forum besproken of behandeld. Er is een reportsysteem waar alle cheatmeldingen worden afgehandeld. Het is wel belangrijk dat je je melding ook daadwerkelijk activeert nadat je hem hebt ingediend, want anders komt de melding niet binnen. Nadat je je melding hebt geactiveerd, wordt deze binnen 72u afgehandeld door de Support Staff.