Vraag over ranglijst


 • Als ik op de ranglijst kijk dan sta ik daar met 400 managerpunten. dan ga ik naar mijn profiel en zie ik daar in totaal (als ik het zelf bij elkaar optel) 41.000+ managerpunten. Waarom is dit? • @jaronsMadrid_NL In het nieuwe OSM wordt er op een nieuwe manier gerekend je laatste resultaten wegen het zwaarst mee en oudere seizoenen steeds minder. Aangezien jou meeste seizoenen in 2011/2012 komen tellen deze niet zo zwaar mee. Ik weet verder niet hoe de punten telling precies in elkaar zit dit zou een moderator waarschijnlijk beter uit kunnen leggen. • Ooh dat is ook niet leuk... Beetje raar dat ze dat zo doen :disappointed_relieved:

  Bedankt voor je antwoord :blush:


 • Moderator NL

  @jaronsMadrid_NL Het klopt inderdaad dat je managerpunten minder waard worden.

  De laatste 180 dagen tellen de managerpunten 100% mee, daarna wordt het in 520 dagen afgebouwd van 100% naar 1%. Je meest recente resultaten tellen zwaarder mee.

  Zo wordt het voor nieuwe managers makkelijker om ook in de top van de ranglijst terecht te komen. Als alle punten van alle seizoenen blijven meetellen, is het voor nieuwe managers niet te doen om in de top van de ranglijst te komen.


 • Moderator NL

  Aangezien dit verder wel duidelijk is kan er een slotje op.


Locked