nowe kluby
-
Mam pytanie, dlaczego nie mogę zostać menedżerem Liverpool w lidze Angielskiej? cały czas jest "error ten klub ma swojego menedżera" tylko co jest dziwne, nie ma menedżera....więc coś jest nie tak przy wyborze klubu, jak tak dalej ma być to rezygnuję z OSM!
-
@Alan-Shearer1975 said in nowe kluby:
Mam pytanie, dlaczego nie mogę zostać menedżerem Liverpool w lidze Angielskiej? cały czas jest "error ten klub ma swojego menedżera" tylko co jest dziwne, nie ma menedżera....więc coś jest nie tak przy wyborze klubu, jak tak dalej ma być to rezygnuję z OSM!
Słusznie , lepiej zrezygnuj :thumbsup_tone2:
-
sam sobie zrezygnuj, ta gra ma dużo wad i błędów.
w gazetce co to znaczy "Zbłaźnił się...." bo takie teksty to rodem z gazet dla przedszkolaków są...gdyby się Zbłaźnił to by mecz przegrał ......natomiast mecz jest wygrany. Kolejna głupota, XXX ma powody do oboaw......jakich "oboaw"? może obaw, analfabeci to tłumaczą?!? -
w gazetce co to znaczy "Zbłaźnił się...." bo takie teksty to rodem z gazet dla przedszkolaków są...gdyby się Zbłaźnił to by mecz przegrał ......natomiast mecz jest wygrany. Kolejna głupota, XXX ma powody do oboaw......jakich "oboaw"? może obaw, analfabeci to tłumaczą?!?Grzeczniej ,kolego . Jak coś Ci się nie podoba to nie graj , po co te nerwy ?
-
@Alan-Shearer1975 Niestety błędy się zdarzają. Próbowałeś dołączyć do innego klubu? Możliwe że jak chciałeś dołączyć ktoś Cie wyprzedził i przejął klub. Jeśli nie i innych klubów nie możesz wziąć to będzie trzeba zgłosić błąd informatykom do poprawy. Może spróbuj dołączyć do jakieś ligi/klubu co Cie interesuję
-
próbowałem do innego, to samo jest....w innych ligach to samo, coś się dzieje z OSM czy co?
-
@Cezarro może mnie poniosło....ale pisze się kolego.... nie krytykuj tylko odpowiedz.
-
ma ktoś link na support polski?
-
@Alan-Shearer1975 Wiesz chyba tylko u Ciebie taki błąd. Poproś @Dovco_HandF o zgłoszenie problemu z dołączeniem do ligi (On może zgłosić informatykom)
Potrzebne będą jednak dowody, więc jak byś mógł zrobić jakieś screna/wycinek ekranu gdzie widać "error ten klub ma swojego menedżera" najlepiej zrób z kilku klubów w tedy będzie wiadomo że naprawdę masz problem. Jak to zrobisz to napisz to co wyżej i zamieść tu na forum screna/wycinek ekranu. -
Zrób dokładnie tak jak @Damiś27 Ci napisał, pokaż nam błąd za pomocą srcena byśmy mogli szybciej i lepiej rozwiązać Twój problem :slight_smile:.
-
No widzisz kolego, i po co było tak szaleć ? Trzeba tylko grzecznie poprosić , to zawsze ktoś uczynny się znajdzie i pomoże .
-
w gazetce co to znaczy "Zbłaźnił się...." bo takie teksty to rodem z gazet dla przedszkolaków są...gdyby się Zbłaźnił to by mecz przegrał ......natomiast mecz jest wygrany. Kolejna głupota, XXX ma powody do oboaw......jakich "oboaw"? może obaw, analfabeci to tłumaczą?!?Nikt tego z nas nie tłumaczy. Myślę, że to Google albo jeszcze gorszy translator. Starzy gracze nie czytają tych gazetek :ok_hand_tone1:
-
@Damiś27 said in nowe kluby:
@Alan-Shearer1975 Wiesz chyba tylko u Ciebie taki błąd. Poproś @Dovco_HandF o zgłoszenie problemu z dołączeniem do ligi (On może zgłosić informatykom)
Potrzebne będą jednak dowody, więc jak byś mógł zrobić jakieś screna/wycinek ekranu gdzie widać "error ten klub ma swojego menedżera" najlepiej zrób z kilku klubów w tedy będzie wiadomo że naprawdę masz problem. Jak to zrobisz to napisz to co wyżej i zamieść tu na forum screna/wycinek ekranu.Dokładnie. Już sie spotkałem z sytuacją, że dwóch menadżerów wybiera ten sam klub. Potrwa kilka godzi nim system przetrawi to i jednego z nich odrzuci :ok_hand_tone1: A jeśli tak się nie stanie robimy screena i zamieszczamy tu na forum. Wszystko jest do rozwiązanie jak jest wola do dialogu .
-
Proszę o pomoc, wcześniej już pisałem....w związku z tym problemem. Nie mogę wybrać nowego klubu....cały czas jest "Error....ten klub już ma swojego menedżera..." ok, wracam ponownie po odświeżeniu u wybieram klub w innej lidze i dalej to samo...czy może ktoś przekazać ten problem do supportu technicznego?
-
ma ktoś link na support polski?
Poproszę o screena tego błędu i na którym koncie/ których kontach to się dzieje?
-
Po rozmowie z menedżerem, dowiedziałem się, że problem już ustąpił, więc zamykam temat .