Figyelemfelhívás, segítség
-
Sziasztok!
Csak a figyelmeteket szeretném felhívni arra, hogy néha érdemes rápillantani a többi manager "adatlapjára", hogy korrektül játsszák-e a játékot.
Példának okáért az én ligámban (Maroc) most fogja megnyerni egy csaló (1000 százalék, hogy az...nem részletezem, a lényeg 28 kör ment le, de nála csak 8 győzelem van és a karrier kezdete is 06.10) a szezont.
Jelentettem az ürgét, türelemmel is vagyok, de vicces lesz, ha még a kupát is megnyeri.
Jó a játék egyébként, ez csak pusztán egy idézőjeles felhívás lett volna.
Üdv mindenkinek, jó játékot! -
@dj_sunstealer de mit jelentettél ? Nekem érthetetlen amit leírtál...8 győzelemmel hogy lehet megnyerni 1 ligát? A kupát kis szerencsével bárki megnyerheti,lehet hogy oda használta a táborokat.Amit így leírtál,az alapján én nem mondanám hogy csaló.
-
Nem értem a dolgot... arra nem gondolsz, hogy esetleg szezon közben vette át a csapatot?
-
@STAR-WARS-67
http://kephost.com/image/0NoH
Nincs több kérdésem....
10 fordulóval ezelőtt is ő volt a manager.... no comment...
bebizonyítani nem tudom sajnos. -
@dj_sunstealer de mit akarsz bizonyítani?
-
@dj_sunstealer hogy csalt ? de hogyan ? mivel? az általad leírtakból lövésem sincs hogy mire célozhatsz
-
@STAR-WARS-67
Csapatait megnézted?
Mindegy, akkor biztos engem sütött meg a nap.... :dagger: -
@dj_sunstealer azt sem tudom kiről van szó,a nevét nem írtad le
-
@STAR-WARS-67
Rajta van a belinkelt képen -
@dj_sunstealer mindjárt megnézem
-
@dj_sunstealer van 2 csapata és összesen 10 lejátszott meccse.Ezek szerint mindkét ligába menet közben lépett be.
-
@STAR-WARS-67
Ha tévedtem ne haragudjatok!
Köszönöm a fáradozásaitokat! -
@dj_sunstealer van arra lehetőség hogy már futó bajnokságba nevez be valaki..de még mindig nem írtad le,hogy szerinted mi a csalás?
-
@STAR-WARS-67
Tudom, hogy van olyan, hogy közben kapcsolódik be, azt nem vitatom....
Csak gyanús volt, hogy előtte volt egy hamza néven most egy másik hamza 10-én regisztrálva.... -
@STAR-WARS-67 tévedtem,csak a te ligádba lépett be menet közbe..a Southamptonnal most játszotta az 1 . meccsét az 1. fordulóban
-
@STAR-WARS-67 hát a hamza elég gyakori arab név
-
@STAR-WARS-67
Egyből bajnok lesz, ez igen!
Akkor ügyes volt....
Beleült a tutiba.... -
@dj_sunstealer mákja volt gondolom
-
@STAR-WARS-67 annak a csapatnak korábban nem volt managere?
-
Köszi Star-Wars a segítséget és a fáradozást!!!!
Remélem nem tartottalak fel.