LÜTFEN YETKİLİLER OKUSUN
-
Tabiri caizse ''Nerdeeeee o eski osm''
Nedeni ise eskiden transferler daha gerçekçiydi şimdi çok kolay transfer yapılıyor. Transfer listesine bir bakıyorum saçma sapan şeyler, Rooney satılık gücü 103aga bu nedir yaaa bus adece bir tanesinin örneği. Eskiden transferler daha gerçekçi oluyordu. Güçlü takımı aldıysan kadro bakımından avantaljıydın şimdi öylemi? güçsüz takımı alan bile Messi, Young gibi oyuncuları alabiliyor güçlü kadrolu takımın bir avantajı kalmıyor fazla. Eskiden daha iyidi yakalşık 2 sene önce. Geçen seneden beridir bu konuda müzdaripim, düzelmesi dileğimle...
-
@selcukdaban28 said in LÜTFEN YETKİLİLER OKUSUN:
Tabiri caizse ''Nerdeeeee o eski osm''
Nedeni ise eskiden transferler daha gerçekçiydi şimdi çok kolay transfer yapılıyor. Transfer listesine bir bakıyorum saçma sapan şeyler, Rooney satılık gücü 103aga bu nedir yaaa bus adece bir tanesinin örneği. Eskiden transferler daha gerçekçi oluyordu. Güçlü takımı aldıysan kadro bakımından avantaljıydın şimdi öylemi? güçsüz takımı alan bile Messi, Young gibi oyuncuları alabiliyor güçlü kadrolu takımın bir avantajı kalmıyor fazla. Eskiden daha iyidi yakalşık 2 sene önce. Geçen seneden beridir bu konuda müzdaripim, düzelmesi dileğimle...
Merhaba, eski sisteme geçilmesi mümkün değildir.
Eski sistemde günde 1 antreman; yeni sistemde günde 3 antreman.
Yani daha çok oyuncu gelişimi oluyor, bu gelişimle doğru orantılı olarak transfer listesine daha yüksek oyuncular gelmesi normaldir.
Ki eskiden de bu tür oyuncular alınabiliyordu, küçük takımlar için söylüyorum. Belki siz alamamışsınızdır.
En güçlü/güçsüz takımı alıp kadro avantajı sağlamak sizin elinizdedir, sadece sizde meydana gelen şeyi bütün menajerler yapamıyormuş gibi yorumlamak doğru değil gibi.
Umarım cevaplar yeterlidir, iyi oyunlar