Oefenwedstrijd • Ik heb twee vragen over de oefenwedstrijden.

  1. Waarom kosten oefenwedstrijden (member punten) geld? Of is dat alleen zo in de voorbereiding?

  2. Ik zie dat bijna alles geld kost nu zoals scouten en transfers, is er een manier om het via een andere weg te krijgen? Van de achievements weet ik al af maar die haal je helaas niet zo vaak

  Best jammer dat OSM zo commercieel geworden is... • @Muuuse_NL Oh en ik vergat nog te vragen, stel dat ik in de voorbereiding nou een oefenwedstrijd speel tegen een andere manager die zijn opstelling en tactiek al bepaald heeft, is de uitslag dan betrouwbare en vergelijkbare uitslag als bijvoorbeeld in een echte wedstrijd? • Als je een seizoen uitspeeld krijg je een bepaald aantal muntjes, hangt v.g.m af van hoe je hebt gepresteerd in het seizoen • @Muuuse_NL
  Een oefenwedstrijd geeft naar mijn zeggen niet zo'n goede indicatie van wat er in een competitie- of bekerwedstrijd zou gebeuren. Het is wel zo dat als je in een oefenwedstrijd in de pan gehakt wordt dat je niet moet verwachten dat je in een normale wedstrijd wint.
  Ik hoop je bij deze genoeg te hebben geïnformeerd! • @jiba_swagg_NL Hah dat is fijn om te weten, zijn ze gul als je goed gepresteerd hebt? • @Muuuse_NL

  Meestal krijg je rond de 60 à 80 muntjes. Jij mag oordelen of je het gul vindt (ik vind het een beetje aan de gierige kant ) 😅


 • Moderator NL

  @Muuuse_NL

  Gamebasics (het bedrijf achter OSM) is meegegaan met de huidige ontwikkelingen in het free-to-play wereldje. De huidige ontwikkelingen zijn erg commercieel gericht. Gamebasics moest dus mee om te blijven concurreren met overige voetbalmanagement spelletjes. Hierdoor betaal je nu dus vrijwel overal wat Bosscoins voor.

  Via de Businessclub kan je gratis Bosscoins krijgen door enquêtes in te vullen of bepaalde apps te downloaden. Dit kan een alternatief zijn als je niet direct wilt betalen voor de Bosscoins. Bosscoins zal je moeten blijven gebruiken voor dit soort zaken.

  Elke oefenwedstrijd kost 4 Bosscoins ongeacht in welke speelronde je zit. Oefenwedstrijden zullen je nooit een honderd procent garantie geven op een overwinning later in het seizoen tegen dezelfde tegenstander met dezelfde tactiek. Daarvoor zijn er teveel zaken die invloed kunnen hebben op de uitslag. • @jiba_swagg_NL Ai dat is inderdaad heel weinig 😮 , zag je mijn tweede vraag trouwens ook nog 😛 ? Ik had die wat later verstuurd omdat ik het vergeten was. • @FC-Eddie_NL Oké heel duidelijk Eddie, nu ik er zo over nadenk heeft het mogelijke verschil vast ook te maken met factoren als thuis of uitwedstrijd en stadium uitbreiding. Maar het is toch geen totaal valse indicator?


 • Moderator NL

  @Muuuse_NL said in Oefenwedstrijd:

  @jiba_swagg_NL Ai dat is inderdaad heel weinig 😮 , zag je mijn tweede vraag trouwens ook nog 😛 ? Ik had die wat later verstuurd omdat ik het vergeten was.

  Het is ook slechts een bonus. Als je heel erg goed presteert met een lage doelstelling kan je meer dan 100 Bosscoins krijgen.


 • Moderator NL

  @Muuuse_NL said in Oefenwedstrijd:

  @FC-Eddie_NL Oké heel duidelijk Eddie, nu ik er zo over nadenk heeft het mogelijke verschil vast ook te maken met factoren als thuis of uitwedstrijd en stadium uitbreiding. Maar het is toch geen totaal valse indicator?

  Helemaal een valse indicator misschien niet, maar het kan natuurlijk gebeuren dat als je in de voorbereiding wint van een bepaalde tegenstander, je kan verliezen als je tegen diezelfde tegenstander speelt in de eerste speelronde. Thuis- of uitwedstrijd, tactiek, formatie, spelersmateriaal, stadionuitbreidingen, het inzetten van trainingskampen, rode kaarten en geluk spelen allemaal een factor in de uiteindelijke uitslag.

  Je moet er dus ook weer niet te veel waarde aan hechten. • @FC-Eddie_NL Bedankt!


 • Moderator NL

  @Muuuse_NL

  Geen probleem. Nu dit verder duidelijk is zal ik dit topic sluiten


Log in to reply