Mindennapjaitok • Sziasztok.Tegnap volt egy húzós meccsem, amit elvesztettem.Az ellenfél csapata kicsivel jobb volt. Erre reggel kaptam tőle egy szép privát üzenetet.Ami lefordítva: "Hahaha,csókold meg a seggem." Ezeknek a managereknek nem járna ilyenekért büntetés?? Kérdem az admin közösséget. Köszönöm a válaszokat. • @chypy20
  Igen, akkor most is részt veszek rajta!:)


 • Hungarian Moderator

  @Tibi27
  a jelentkezési időben ne felejts el jelentkezni és akkor nem maradsz le. • @Marjai-Krisztián jelentheted a vulgáris szövegért az OSM felé,ha rákattintassz a manager nevére és jobb oldalt fenn van egy "manager jelentése" opció.Ha erre ráklikkelsz,akkor kinyílik egy ablak és oda leírhatod a dolgot.Esetleg be is másolhatod a kapott üzit.Ezután kapsz egy aktiváló e-mailt,melyen keresztül aktiválhatod a jelentésed.Ennyi a tennivaló,a többi az OSM dolga.


 • Hungarian Moderator

  @Marjai-Krisztián
  Szerintem ne is foglalkozz vele, hirtelen nagy örömében írta,kicsit bosszantani akart, ne vedd magadra...az már más ha rendszeresen valaki zaklat levélben.... • @deporemil Talán jogosan gondolom azt, hogy ilyennek egy menedzserJÁTÉKBAN, amelyet a fiatalabb korosztály is játszik se egyszer, se többször nincs helye... Nem egymás bosszantására, hergelésére van az üzenet opció azt hiszem, bár te jobban értesz hozzá! Szerintem az ilyeneket legalább figyelmeztetésben kellene részesíteni, ha jelentik! Javíts ki ha tévedek kérlek! :slight_smile:
  De ezt lehet csak én gondolom így :slight_smile:


 • Hungarian Moderator

  @Simó-Zoltán
  sztem ehhez nincs köze hogy valaki fiatal vagy öregebb a játékban.
  és valóban nem erről kellene szólnia.
  Mit tudsz tenni:
  Vagy irsz neki hogy nem kellene.
  Vagy nem írsz neki és nem foglalkozol vele.
  Vagy jelented hivatalosan.


 • Hungarian Moderator

  Ha annyira megbántott,hogy nem bírod elviselni, akkor az osm felé képpel tudod jelenteni, de szerintem nem kellene túllihegni egy egyszeri üzenetet.
  Mindannyian kaptunk már ilyet, nem nagy ügy. • Azt hiszem hogy ti is máshogy reagálnátok le ha ti kapnátok 😉 Én még mindig azt mondom, hogy ha erre nem reagálnak, akkor mire? Szerintem aki csak úgy ilyet ír az nem 1x teszi...


 • Hungarian Moderator

  @Marjai-Krisztián
  Amint már említettem,mindannyian kaptunk már hasonló üzeneteket, én lehet,hogy már vagy tíz nyelven...Természetesen ha szeretnéd jelentheted, de máshogy is felfoghatnád a történteket...például ezzel a kedves mondással: Ha az élet citromot ad, vágd hozzá és vegyél csokit 😉 Ezt egészen véletlenül egy kedves menedzser társunk profilján olvastam......további jó játékot és hajrá. • @deporemil

  De van az az eset is, amikor pl. az országbeli hovatartozásomat sértegették, azt pl. csak úgy nem tudtam elviselni.
  És ezt azért mert multi accja volt és 5 napot kapott mellé csak és sértegetett tovább.

  Néhány dologra azért elég érdekes szabálya van a játéknak. • Én azt gondolom hogy a durva szöveget minden esetben jelenteni kell.Azért mert ha valaki 1x megtette,akkor szerintem megteszi többször is.S ennek nincs helye a játékban.Ha nem veled,akkor mással..szóval üldözendő jelenség a kultúrálatlanság.


 • Hungarian Moderator

  @Sir-Varga-Sándor
  a hovatartozási sértegetés az más, azt egyből jelenteni kell.

  Itt arról van szó hogy egy győztes meccs után kijött a nagyzolás az ellenfélből amit megírt.

  A két eset nem egy súlycsoport. • en egy anglollal egy hetig levelezgettem, oda-vissza ment az adok-kapok(hovatartozasra is volt sertegetes), van ilyen hogy baratra akadunk.
  szerintem nem nagy ugy a "csokold meg a seggem", jot rohogtem volna ha ilyet kapok, kicsit felporgetett volna a visszavagora! 🙂 en is szoktam irni hasonlokat, leginkabb az erthetetlen bekapott edzotaborok utan-plane ha meg raadasul nyerek is! (baromi unfairnek tartom a jatekban ezt az opciot!) meg nem jelentettek 🙂 • Köszi a tippet, hogy vezessem le a felgyűlt energiám 😛 Én akkor se látom helyét ennek egy menedzserjátékban! 😉 • @Guti82 said in Mindennapjaitok:

  oda-vissza ment az adok-kapok(hovatartozasra is volt sertegetes),

  Sajnos ezt mi székelyek, vagy a felvidékiek különösen rossz néven tudjuk venni ha olyanokat írnak nekünk amiket annó kaptunk és semmi büntetés nem jár érte... Akkor se vagyok "oláh g***" 😞


 • Hungarian Moderator

  @Simó-Zoltán
  Ha most nagyon őszinték akarunk lenne, szinte semmilyen büntetésre nincs lehetőség. Legalább is olyanra ami tartós és hatékony lenne.
  A ligából ilyenért nem lehet kizárni, a fiókját ilyenért nem lehet megszüntetni.

  Bárki aki úgy érzi hogy sértegetik azt jelenteni kell fotóval.

  Amennyiben visszaszólsz te is olyan formában akkor lehet téged is bepanaszolnak függetlenül attól hogy ki kezdte.

  Javaslom maradjunk csak a kulturált viselkedésnél. • @chypy20 És őrizzük meg a kulturált közösséget. Erre utaltam a véleményem leírásával! Köszönöm a válaszokat! 😊 • Nálam is az indokolatlan tábor miatt szokott elgurulni a gyógyszer.Az én irgum-burgum leveleim ilyenek 1 idiot 2. you are not manager,only campplayer 3. The camp is a weak weapon (a tábor a gyengék fegyvere)...De nemzeti identitásra soha nem utalnék,mert minek ? Semmi értelme..Azt azért szoktam figyelgetni ha azonos országbeliek vannak velem egy ligában,hogy nem multiznak-e.Hát sajnos elég sokszor találkozok ilyennel,de nem nekik írom hanem jelentem a gyanúmat az OSM-nek.S ha eltűnnek a ligából akkor valós volt a gyanú.


 • Hungarian Moderator

  @STAR-WARS-67
  ebben soha nem fogunk egyet érteni, a tábor, a gyorsítás, a játékosmegfigyelő mind azért van benne hogy használd.
  Ennyi erővel azt is lehet mondani hogy mivel játékosmegfigyelőt lehet használni és úgy tuningolni a csapatot, és nem a listáról veszel játékost, akkor az is gyengeség?
  Ne már.