Eltünt a csapatom!
-
Tegnap kezdtem egy új ligát, elköltöttem 126 csillagot, equst vagy a mi a nyavaját! Ma reggel pedig azt vettem észre, hogy nincs csapatom!
Találkozott valaki hasonló helyzettel?! Mit lehet ilyenkor tenni? -
@salszab
Megnézzük a jelentést, és nemsokára visszajelzünk. -
Melyik fiókodról van szó és tegnap kb. hány óra körül jelentkeztél be utoljára?
-
@scottibrahim said in Eltünt a csapatom!:
Melyik fiókodról van szó és tegnap kb. hány óra körül jelentkeztél be utoljára?
A fő fiókból és az időpont kb.15 - 16 körül!
A csoportból kaptam két üzenetet:-ازاي
ريال مدريد 011569874 június 29
-انا وانت ؟
ريال مدريد 011569874 június 29 -
Nagyon-nagyon ritkán, de azért előfordul, hogy két menedzser ugyanabban a ligában ugyanazt a csapatot foglalja el. Az ilyen szituációkat a játék azzal oldja meg, hogy az esti szimuláció közben az egyik menedzsert kiteszi a ligából. Véletlenszerűen megy a dolog, vagyis soha nem lehet tudni, hogy ki lesz a balszerencsés... itt most például te voltál az. Valószínűleg az arab menedzser is azért írt, mert feltűnt neki, hogy ketten vagytok egy csapatnál.
-
Nagyon-nagyon ritkán, de azért előfordul, hogy két menedzser ugyanabban a ligában ugyanazt a csapatot foglalja el. Az ilyen szituációkat a játék azzal oldja meg, hogy az esti szimuláció közben az egyik menedzsert kiteszi a ligából. Véletlenszerűen megy a dolog, vagyis soha nem lehet tudni, hogy ki lesz a balszerencsés... itt most például te voltál az. Valószínűleg az arab menedzser is azért írt, mert feltűnt neki, hogy ketten vagytok egy csapatnál.
És akkor az elveszett érméim???
-
@salszab said in Eltünt a csapatom!:
És akkor az elveszett érméim???
Ezt az OSM-nek orvosolnia kellene!
Ha jól tudom, minden adatot egy mappába gyűjt a redszer! -
Mappába?
Megkérdezem, remélhetőleg jár valamilyen kompenzáció, de mivel hétvége lesz, legkorábban csak hétfőre várható válasz.
-
Mappába?
Megkérdezem, remélhetőleg jár valamilyen kompenzáció, de mivel hétvége lesz, legkorábban csak hétfőre várható válasz.
Oké, várom a választ
-
@salszab said in Eltünt a csapatom!:
Mappába?
Oké, várom a választ
Van már valami hír?! Mert ugye hétfőről volt szó! -
Nagyon sajnálom, de a jelek szerint nem lesz kárpótlás.
-
Nagyon sajnálom, de a jelek szerint nem lesz kárpótlás.
Miért?
Fizettem érte!
Egy szolgáltatásért fizettem, érmékért cserébe! Önhibán kívül elveszett 126 érmém! Ez azért nem így működik! Ezt kötelező nekik orvosolni! -
A szolgáltatást kifizetted, az érméket megkaptad. A gond viszont az, hogy a játék nem követi nyomon, hogy hogyan, melyik ligában költöd ezt el... Bizonyíték nélkül sajnos semmit sem adhatnak, ezért húzódott ilyen sokáig a dolog.