Liga indítás hiba
-
Sziasztok!
Hibásan indult a ligánk, előző bajnokság a Konföderációs Kupa volt, ahol nem lehetett igazolni. Hiába indítottam el a ligát az általam kívánt beállításokkal (4 nap előszezon, igazolások lehetnek, zárt liga - tehát csak az csatlakozhat akit meghívtam), ma megjelent a következő helyszín, viszont nem lehet igazolni, és akkor se tudnám megnyitni nyilvánosra a bajnokságot, ha már a barátaim (+ 6 fő) elfoglalta a csapatokat. Eddig ez mindig így működött. Szeretném kérni, hogy lehetőségeitek szerint kapcsoljátok be a ligán belül az igazolásokat, illetve állítsátok privátra a ligát, de úgy, hogy azt át tudjam állítani nyilvánosra, amint mindenki a helyén van. Nem szeretném hogy az általam felhasznált boss coinok kárba menjenek.
menedzsernév: verebadi
slot: 3
bajnokság: Svédország
csapatom: IK Siriustöbbiek által elfoglalandó csapatok: Malmö FF, BK Häcken, Kalmar FF, Norrköping, AFC Eskilstuna, IF Elfsborg.
Köszönöm!
-
-
-
viszont az érdekes, hogy a román srác ennek ellenére hogy tudott csapatot foglalni a zárt ligában. Testvérem, verebdaniel17 elfoglalta a csapatát, de neki meghívója volt...
-
Nagyon sajnálom, de ha egy liga egyszer már elindult, akkor semmilyen módon nem lehet már megváltoztatni a beállításait. Melyik verzióban állítottad be a szezont?
-
Most meg már a Malmöt is elfoglalta egy random menedzser. Követelem a liga újraindítását/megszüntetését, mert ez már komolyan egy kabaréba illik bele. Angol fórumon olvastam olyat, hogy bekapcsolták az igazolásokat, ugyanolyan helyzetben mint a miénk. Számítógépről állítottam be a ligát; mert korábban már nem kevés boss coint vesztettem az miatt, hogy telefonról próbáltam beállítani.
De mégis hogy tud valaki leülni meghívó nélkül egy zárt ligába, amit nem lehet megnyitni?
Valamit tegyetek az ügy érdekében, mert ez már nevetséges... Vagy állítsátok át a ligát, vagy szüntessétek meg, engedjetek lemondani, és a boss coinjaimat is kérem vissza, hiszen önhibámon kívül romlik el a játékélmény.
Köszi
-
Nagyon örülök neki, hogy ott visszakapcsolják az igazolásokat, bár sejtelmem sincs, hogy hogyan, mert elvették tőlünk ezt az eszközt...
Egészen biztosan töröljük a ligát? -
Igen, legyetek szívesek, így tudok indítani másikat, remélhetőleg ott érdekelni fogja a rendszert, hogy mit állítok be.. Boss Coinokat kapok vissza, vagy azt felejtsem el?
-
Ezt még nem tudom...
-
oké, köszi a segítséget. mikorra várható a törlés?
-
Nem tudom, amint megnézik a jelentésemet.
-
köszi a segítséget, és türelmet
-
A liga ilyenkor teljesen törlődik, tehát a barátaimnak is felszabadul a fiókja?
-
Igen, teljesen eltűnik a liga.
-
Nos, nekem eltűnt a fiókomról a csapat, a többiek bent maradtak.
-
Én azt írtam, hogy töröljék a ligát, de úgy tűnik, hogy erre azért nem került sor, mert már túl sokan vannak a ligában... és egyesével mindenkit megnézni, hogy mennyi érmét költött elég hosszadalmas lenne.
-
Világos, így is nagyon sokat segítettél, a többiek majd lemondanak amint tudnak. Köszönöm, zárhatod a topikot