Waar staan ergens de regels ?


 • spelregels onderaan al gecheckt, maar wat gebeurt er met de spelers die je hebt gekocht ? enz. enz.

 • Moderator NL

  @Tiki-Taxo_NL

  Hoi, welkom op OSM en het forum. Je kan een tutorial volgen waar de basis van OSM wordt uitgelegd. Voor de rest is er helaas geen handleiding van OSM.

  Wat betreft je vraag: Aangekochte spelers komen in je selectie terecht waarna je er voor kan kiezen om ze te trainen zodat ze betere ratings en een hogere transferwaarde krijgen of ze op te stellen in je basis, bank of als reserve. Spelers die in je basis staan kun je niet trainen. Daarvoor moeten ze op de bank of op de tribune plaats nemen.


 • Beste,
  Tutorial ? waar kan k dat vinden ?
  nee dat begrijp ik wel.
  Maar wat gebeurt er na een seizoen, etc. etc. etc. ?

 • Moderator NL

  @Tiki-Taxo_NL

  Nadat de laatste wedstrijd is gespeeld eindigt het seizoen waarna je behaalde managerpunten worden toegevoegd aan je account. Vervolgens wordt alles gereset waarna je weer opnieuw een team kan kiezen en weer van voor af aan begint. Alleen de eventuele Bosscoins die je op je account hebt staan blijven behouden.

  De tutorial is alleen via de website te doorlopen en dat gebeurd automatisch. Mocht je via de website spelen ben je daar al ingerold. Indien je via de OSM app speelt is er helaas geen mogelijkheid om de tutorial door te lopen. Ook niet als je nu via de website gaat spelen.

  Mochten dingen niet helemaal duidelijk zijn kan je je vragen hier op het forum stellen of door via de OSM app op de feedback knop te drukken. Vervolgens kan je dan een mailtje sturen naar de Support afdeling voor al je vragen, opmerkingen, suggesties of bugmeldingen.


 • @FC-Eddie_NL

  ok bedankt. krijg je van het overgebleven geld ook punten ??

 • Moderator NL

  @Tiki-Taxo_NL

  Nope, daar krijg je niets voor.


 • @FC-Eddie_NL

  bedankt Eddie , bent u ook bij OSM ? Want ik wil wel de punten systheem door hebben.

 • Moderator NL

  @Tiki-Taxo_NL

  Geen probleem. Ik fungeer als forum moderator, samen met een paar andere managers. Wij beantwoorden de topics op het forum en geven suggesties en bugmeldingen, die hier op het forum geplaatst worden, door aan de mensen van Gamebasics. Wij zijn verder niet in dienst bij dit bedrijf, dat eigendom is van OSM.

  Met het puntensysteem bedoel je de managerpunten?

 • Moderator NL

  Geen reactie meer, dus tijd voor een slotje

Log in to reply
 

Looks like your connection to OSM Forum was lost, please wait while we try to reconnect.