Zoeken op competitie met voorbereidingsdagen

 • Dutch Users

  Kun je niet zoeken naar competities waar nog voorbereidingsdagen over zijn? Het alsmaar terug klikken in ieder land, is een nare bezigheid en wil gewoon een competitie waar nog voorbereidings (liefst 4) dagen over zijn. Is dat echt niet meer mogelijk, omdat ze hopen dat je daardoor zelf een nieuwe competitie koopt?

 • Moderator NL

  @Die-Hard-FCT_NL

  Wanneer je in een bepaald land op het schuifje klikt om naar de competitieview te gaan, kan je alle lopende competities zien en dus ook in welke speelronde ze zich bevinden. Op deze manier kan je in elk land heel makkelijk zien welke competities nog in de voorbereiding zitten.

  Je moet alleen even alle landen afgaan, maar zo erg is dat nou ook weer niet toch?

 • Dutch Users

  Als je toe wilt werken naar overheersing van bepaalde werelddelen, dan kan het aantal kliks nogal oplopen totdat je de moed opgeeft om een competitie met voorbereidingsdagen te vinden.

  Met drie kliks ben je bijv. aan het zoeken naar een competitie met voorbereidingsdagen in een land in niet Europa. 4 kliks later kun je pas in een volgend land zijn. Dat aantal kliks loopt alleen maar op zolang je geen competitie vind met voorbereidingsdagen over.

  Het verdienmodel zit hem volgens mij vooral in spelers die een club/land managen en ik verwacht dat spelers het liefst net als ik instappen in de voorbereiding. Een lijst genereren van alle competities gesorteerd op speelronde is een snellere selectie om A. managers een club / land te laten kiezen en B. om vollere competities te genereren.

  Dus nee, ben het niet geheel met je eens dat het niet erg is.

 • Dutch Users

  Ik weet dat het een ouder topic is maar ik vond deze na zoeken omdat ik dezelfde vraag had, ik begrijp dus dat het niet mogelijk is om competities te filteren op deze manier? Is het niet op z'n minst mogelijk om als je in Amerika zoekt en het land niet beschikbaar is via het knopje terug gewoon terug te gaan naar het overzicht van Amerika? Nu komt het telkens terug op de beginpagina en moet je inderdaad weer een eind doorklikken tot je in Amerika het volgende land kan checken.
  Alle landen afgaan duurt dus inderdaad wel even en ik vermoed als nieuwe competities makkelijk zichtbaar zijn ze wellicht ook beter gevuld raken met mensen ipv bots.

 • Moderator NL

  @Lowieke-van-Gaaal_NL

  Dit is al wel eens voorgelegd aan Gamebasics, maar ze zagen geen reden om dit te veranderen. Niet elke manager zal voor de wereldoverheersing gaan. Er zijn zat managers die alleen maar in de grote landen willen spelen. Zij zullen die terug-knop dan ook nauwelijks gebruiken.

  Je kan ook de actieve competities bekijken of er daar een geschikte competitie voor je is. Kopieer het competitienummer en plak die in de zoekfunctie bij het kiezen van een nieuwe competitie om snel bij die competitie uit te komen.

 • Dutch Users

  Om hier even op in te haken, wanneer maakt de 'engine' (moderator: osm) nieuwe competities aan? De doelstelling 1-4 teams zijn nu erg vaak bezet. Wat is een goed tijdstip om online te komen zodat deze teams nog vrij zijn? Welke tijden zijn deze ploegen beschikbaar?

 • Moderator NL

  @Heilige-bakkes_NL

  Competities worden gedurende de dag op willekeurige tijdstippen aangemaakt. Je zal dus vooral geluk moeten hebben dat die teams nog vrij zijn. Wil je een bepaald team managen dat vaak al bezet is, dan kan je ook nog twee andere dingen doen.

  1. Betaal 200 Bosscoins om een bezet team te kunnen managen. OSM maakt dan een nieuwe competitie voor je aan en je managet dan dat team.
  2. Maak je eigen competitie aan. Als competitie-moderator heb je de mogelijkheid om zelf te bepalen met welke instellingen je wilt spelen. Let er wel op dat het uitzetten van minimaal 1 geavanceerde instelling ervoor zorgt dat je competitie automatisch op slot staat en dat ook het hele seizoen zo blijft. Je zal dan zelf managers moeten uitnodigen om deel te nemen aan je competitie.
 • Moderator NL

  Geen reactie verder, dus tijd om dit topic te sluiten.