hoeveel competities kan je tegelijkertijd spelen ?

 • Dutch Users

  Waar staan ergens de spelregels, wie helpt aub mij daarbij ????
  Wat gebeurt erna het seizoen met de spelers die je hebt gekocht . enz. enz.
  Is het beter om alle spelers te verkopen voor de punten ????
  Wie helpt mij


 • @Vicente-del-Baas_NL Als het goed is zou er een tutorial zijn voor beginnende spelers.

  Je seizoen eindigt, dan eindigt het ook echt. Kun je op zoek gaan naar een nieuwe club en een nieuw project :thumbsup_tone2: Je krijgt als beloning een herinnering in je profiel met daarbij jouw resultaat en managerpunten.

  Ik heb geen idee over welke punten je het hebt. Spelers verkopen genereert geld. Je krijgt er geen bosscoins voor.

 • Dutch Users

  @Sjinne_4_ever_NL

  Ok bedankt. waar kan ik de tutorial vinden. heb betaald voor punten, nu heb ik Messi, dus in feite heb ik daar dan niets aan ??? punten, ok Geld. Hoe spaar je dan wel boscoins. ?
  Bedankt in ieder geval voor de info


 • @Vicente-del-Baas_NL

  Dat zou een van de mods moeten weten. Die zou er moeten zijn voor beginnende spelers, wanneer je een account aanmaakt, denk ik 😉 Dat heb ik zelf nooit gezien, alleen van gehoord. Ik speel het al erg lang en toen der tijd was er geen handleiding ofzo.

  Je kan trouwens 4 competities spelen, aangezien je 4 slots hebt.

  Je team is dit seizoen beter, dus jij bepaald of je echt geld (/BossCoins) uitgeeft of alleen OSM geld. Die ene BossCoin betaal je sowieso voor een transfer. Jij hebt zeker BC's bijgelegd omdat je te weinig speelgeld op je clubrekening had? Persoonlijk zou ik je dat afraden.

 • Moderator NL

  @Vicente-del-Baas_NL

  De tutorial is alleen via de website te doorlopen en dat gebeurd automatisch. Mocht je via de website spelen ben je daar al ingerold. Indien je via de OSM app speelt is er helaas geen mogelijkheid om de tutorial door te lopen. Ook niet als je nu via de website gaat spelen.

  Bosscoins zijn een soort premium betaalmiddel waarmee je onder meer spelers kan kopen, timers direct kan laten aflopen en oefenwedstrijden kan spelen.

  Elke 6 uur kan je 1 gratis Bosscoin claimen. Daarnaast krijg je een aantal Bosscoins als bonus voor het uitspelen van een competitie. Ook deze moet je wel zelf claimen. Verder kan je gratis Bosscoins krijgen door acties te voltooien via de Businessclub pagina. Hier moet je denken aan het invullen van een enquête of het downloaden van een app. Bij elke actie staat het aantal Bosscoins dat je krijgt en de vereisten voor het krijgen van die Bosscoins.
  Als laatste is er nog de mogelijkheid om Bosscoins te kopen via OSM zelf. Wat je zo te lezen al gedaan hebt.

  Mochten dingen niet helemaal duidelijk zijn kan je je vragen hier op het forum stellen of door via de OSM app op de feedback knop te drukken. Vervolgens kan je dan een mailtje sturen naar de Support afdeling voor al je vragen, opmerkingen, suggesties of bugmeldingen.

 • Dutch Users

  @Sjinne_4_ever_NL

  Bedankt voor de uitleg.


 • @Vicente-del-Baas_NL Zijn hiermee al je vragen beantwoord?

 • Moderator NL

  Geen reactie meer, dus tijd voor een slotje